Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1455 / 598 / 0
@Odklejony jak jestes na skrecie to nie bierz bo bedziesz sie czul chujowo i popsujesz tripa
odczekaj jak bedziesz w pelni sil
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 1692 / 1040 / 7
@Odklejony tramadol bezlitośnie wypłukuje serotoninę, z której receptorami ma się połączyć LSD. Zobaczysz plus minus za dwa dni, jaka depresyjka wjedzie. Nie ma to sensu, przełóż to na kolejny weekend.

Btw. Dziś piątek, ziomeg 😁
𝕊𝕥𝕒𝕪 𝕨𝕚𝕝𝕕, 𝕄𝕠𝕠𝕟 𝕔𝕙𝕚𝕝𝕕.. 🌙
  • 7 / 1 / 0
Dokładnie, lepiej poczekać ten tydzień i wtedy trip będzie zdecydowanie lepszy niż na wypłukaniu, wszystko z głową
SAMARKA.INFO - nowe forum o research chemicals i dopalaczach
  • 9 / / 0
Lecę dalej na trampku niestety więc i tak odpada dzięki za odpowiedź pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 04 marca 2022 przez Odklejony, łącznie zmieniany 3 razy.
Uwaga! Użytkownik Odklejony nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
Witam, mam pytanie okołomedyczne - czy lekkie przeziębienie jest jakimś przeciwwskazaniem do wzięcia?
"Just because I can't change everything, doesn't mean I shouldn't try to change anything at all"
  • 1195 / 223 / 32
@Sir Rectangle Jak lekkie to nie ;)
Kto pisze, ten pamięta! Pisząc dla NeuroGroove.info nie tylko nie zapomnisz swoich doświadczeń z substancjami odmieniającymi świadomość, ale również powierzysz je pamięci tysięcy czytelników. Wiesz, co to oznacza? Pisz!
  • 3275 / 930 / 5
Tylko warto się upewnić, że to nie ten nowy, popularny wirus. Ja zaliczyłem na tym trip i ogólnie było nienajlepiej.
https://url-shortener.me/GW4U
Podziel się posiłkiem, chamie
  • 1195 / 223 / 32
Dobra uwaga. On może sprawiać wrażenie lekkiego przeziębienia.
Kto pisze, ten pamięta! Pisząc dla NeuroGroove.info nie tylko nie zapomnisz swoich doświadczeń z substancjami odmieniającymi świadomość, ale również powierzysz je pamięci tysięcy czytelników. Wiesz, co to oznacza? Pisz!
  • 3 / / 0
Hej, naczytałem się o bodyloadzie. Polecane są różne rzeczy tutaj na forum na mdłości, ale co jeśli u mnie objawia się on szybkim biciem serca i ciężkim oddechem? Da się temu zaradzić? I czy jeśli doświadczyłem bodyloadu, to czy moje ciało będzie go miało za każdym razem, czy da się przyzwyczaić?
  • 1455 / 598 / 0
@lalunarosa jesli nie masz zadnych chorob serca to bym sie tym nie przejmowal , szczegolnie ze zazwyczaj ustepuje na peak'u - te drobne nieprzyjemnosci to czesc zabawy za kazdym kolejnym razem mniej uwagi sie zwraca na to . Kazdy ma jakies inne u mnie czesto uczucie ciezkosci w klatce piersiowej i lekki ucisk w zoladku .
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków

Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.