Więcej informacji: Mitragyna speciosa na Narkopedii [H]yperreala
W czeskim cieszynie jest sklep z kratomem czy jadąc tam po po prostu dostanę kratom w większej ilości np. 0,5kg od ręki ?
Podziel się posiłkiem
Możesz zrobić jak herbatę, wybraną ilość zalać i wypić. Twój wybór, czy wypijesz proch, ja polecam.
Ja natomiast jestem kratomowy weteran, brakuje mi tego bardzo w PL, poza tym leki...
Do rzeczy. Najszybciej i najlepiej: biorę szejker, taki jak wariaciki biorą na siłownię. Wsypuje ile aktualnie sobie zażyczę, zalewam sokiem. Pomarańczowy w pyte, lekko gęsty, fajnie wchodzi, niweluje bardzo smak.
Wsypuje, zalewam, wstrząsami (i tak się nie rozpuści) I cyk, wypijasz na zimno z ulubionym sokiem. Ja sobie zapijam jeszcze jak mi się coś osiądzie na języku...
I tyle. Jakkolwiek będzie dobrze.
Powiem coś wbrew reguły harm reduction: POLECAM WIĘKSZE DAWKI. Nie bójcie się, na moją odpowiedzialność
Mrr...
mam na zbyciu około 230gramów trzech różnych rodzai - relaksujący, przeciwbólowy i pobudzający
chyba pierwszy raz spróbuję wziąć więcej niż 5g, mam nadzieję, że mdłości nie będzie
ale jak dla mnie nie na dłuższą metę, bo szybko się skończy, w porównaniu do innych opio bardziej sie opłaca i tak
jak prawie codziennie biorę około 1g to 250g starcza mi na około rok
raczej nodding, ciekawa sprawa to mało powiedziane. aktualnie siedzę na dawce 5g dwóch róznych rodzai i dość zabawnie mi obraz "wiruje"
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku
24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.