Dział poświęcony najprostszym pochodnym amfetaminy, oraz niej samej. To grupa stymulantów - oddziałują na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 297 / 30 / 0
@ledzeppelin2 u mnie cała ekipa wspomina z rozmarzeniem ten sort od naszego wolnościowego forumowca... Ale wiesz ze koniec końców wyszło że to było 4-FA i dlatego wynikła cała lipa z tym vendorem? Wychodzi na to że ponad połowa opinii w tym temacie (w tym wszystkie moje posty) są o zupełnie innej substancji %-D ot, ciekawostka...
Spoiler:
  • 1927 / 442 / 4
Re: 2-FA
Nieprzeczytany post autor: DuchPL »
2-FA działa bardzo motywująco, zwiększa opcję zapamiętywania - trzeba pamiętać aby nie przesadzać z dawkami, oby nie wyszło zbyt rekreacyjnie wtedy z nauki lipa.
Dorzucić sobie w tle mocne kakao / papierosek i wiedza wchodzi jak ... w sumie nie powiem jak ;) bardzo dobrze! Kawa się przy tym chowa...

Przy pewnym - czystym towarze - dawka 20mg w zupełności wystarczy.
DXM
  • 2 / / 0
Hej, doloze cegielke o 2- FA. Generalnie organizm mialam zawsze raczej wrazliwy na stymulanty, zwaly po fecie skutecznie mnie odstraszaly od czestego uzywania, ale 2 lata temu dostalam prawie nieograniczony dostep do dekstroamfetaminy i uwazam, ze jest ona najlepszym mozliwym darem od niebios xD tolera u mnie nie wzrasta, nadal 40 mg dziennie (4 razy po 10mg) starcza akurat. Do tej pory zauwazylam tylko jedna wade- nabawilam sie pol roku temu chillbites- odmrozin, co lacze ze stimowym skurczem naczyn... niestety wraz z początkiem roku dostepnosc dekstroamf spadla, gówno kosmicznie podrozalo, wiec zaczelam szukac godnego zamiennika i pierwszy wybor padl wlasnie na 2-FA. (Btw. nie wiem, dlaczego ludzie placza o dostepnosc, przeciez w nl sklepie z zabawnymi kapsułkami jest dostepna wysylka do PL) Zamowilam tam 2 tabsy po 60 mg na sprobowanie i wczoraj zarzucilam. Najpierw rano dwa deksy, potem trzeci ok. 10:00 i jak zaczelo schodzic, o 14:00 zjadlam 15mg tej nowosci. I nic, dojadlam 15 mg po pol h, dalej nic, po nastepnych 30 min wzielam 30 mg za jednym zamachem, i pol h pozniej o 15:30 sie wkurwilam i zarzucilam druga- calaka 60 mg. Wtedy juz po 10 min poczulam powrot fazy jakbym po prostu jak zawsze dojebala 2 deksy. Roznice zauwazylam tylko dwie, fizyczne: lagodny, acz upierdliwy bol bebecha pod lewym cyckiem oraz kurewskie zimno przez nastepne 3-4 godz dzialania tego gowna, chociaz ustawilam na chacie 23 stopnie. Stopy lodowate mimo 3 par skarpet. Gdyby nie to zimno, przerzucilabym sie na 2- FA spokojnie, bo efekt jest taki sam; zatem polecam osobom, ktore nie maja spierdolonego krazenia :) podsumowujac: 1 tabs 2- FA 60mg odpowiada 1 tabsowi dekstroamf 5 mg, przyjete po 2 razem zapewniaja lagodne pobudzenie idealne do sprzatania, roboty itd, ktore trwa ok. 3-4 h, brak zjazdu. Niestety mozliwe uczucie zimna. Pzdr
  • 2 / / 0
pytanie czy 2-FA i 4-FMA sa legalne w polsce? czy mozna zamowic normalnie i bedzie ok?

zastanawiam sie ktore z nich brac czy moze oba. glownie zainteresowany codzienna produktywnoscia, ale moze jakis fun tez sie przyda od czasu do czasu
  • 9402 / 1840 / 2
25 lutego 2022Kapibarra666 pisze:
Stopy lodowate mimo 3 par skarpet. Gdyby nie to zimno
Popełniłeś kompletna bzdurę. zakładając 3 pary skarpet (o ile nie są to skarpety bezuciskowe) jeszcze mocniej odcinales napływ krwi czym powodowała jeszcze większe zimno ;)
25 lutego 2022Kapibarra666 pisze:
podsumowujac: 1 tabs 2- FA 60mg odpowiada 1 tabsowi dekstroamf 5 mg, przyjete po 2 razem zapewniaja lagodne pobudzenie idealne do sprzat

Nie bierzesz pod uwagę spierdolonej totalnie tolerki.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 116 / 10 / 0
2-FA 30mg + 4F-MPH ~12.5mg oral + Monster 30minut wcześniej = lekko pobudziło, euforia chwilowa i bardzo krótka i większa koncentracja. Lekko zwiększona szybkość mowy i chęć rozmowy, motywacja. Serce nie telepie zbytnio, źrenice w normie w dzień, nie wiem jak w nocy.
Zauważyłem ze mam dziwne tiki dosłownie chwilowego napinania bicka w prawej ręce. Odpowiednik szczękościsku?

Szczerze mówiąc spodziewałem się większej stymulacji, myślę że sporo za mała dawka ale tylko tyle mi 2-FA zostało.
%-D
  • 977 / 222 / 0
26 lutego 2022PytamIZnikam pisze:
pytanie czy 2-FA i 4-FMA sa legalne w polsce? czy mozna zamowic normalnie i bedzie ok?

(...)
Od dłuższego już czasu są nielegalne, odpowiedzialność karna podobna jak za klasyczne narkotyki.
  • 9402 / 1840 / 2
31 marca 2022lvckyy pisze:
2-FA 30mg + 4F-MPH ~12.5mg oral + Monster 30minut wcześniej = lekko pobudziło, euforia chwilowa i bardzo krótka i większa koncentracja. Lekko zwiększona szybkość mowy i chęć rozmowy, motywacja. Serce nie telepie zbytnio, źrenice w normie w dzień, nie wiem jak w nocy.
Zauważyłem ze mam dziwne tiki dosłownie chwilowego napinania bicka w prawej ręce. Odpowiednik szczękościsku?

Szczerze mówiąc spodziewałem się większej stymulacji, myślę że sporo za mała dawka ale tylko tyle mi 2-FA zostało.
Wiesz, że działanie MPH i 2-FA się wykluczają ?
Chyba moja pierwsza fluoroamfetamina. Nigdy nie pamiętam czy to fma czy fa. Pamiętam, że dawki nie były z jakiegoś kosmosu. Pierwotnie wrzuciłem 2 x po ok 50mg (to były czasy gdzie żylowałem tolerke). W sumie fajnie było, humor w górę, zawiecha na telefonie i kompie. Muza jakąkolwiek wchodziła zajebiście. Pamiętam, że jeszcze poprawiłem 2-3 takimi kreskami i o 4 chciałem iść spać.
Ehe... Na pewno. Oczy jak 5zlotych i tyle było ze spania.
Z perspektywy czasu bardzo fajny funkcjonalny syim dla tych wszystkich których MPH karało. Problemem był brak napędu.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 48 / 12 / 0
2-FA całkiem fajne, bardzo przypomina kox, tylko tańsze więc nie ma tego prestiżu no i zwała trochę większa. Śmierdzi typowo amfetaminowo, trochę gryzie po nosie, ale działa bardzo przyjemnie i krótko. Ogólnie to najbardziej przypomina kox z tych wszystkich pochodnych amfetamin. Bardzo przyjemna dopaminowa - motywująco, rozluźniająca faza, która trwa do dwóch-trzech godzin. Dawkowanie dosyć niskie (około 20-40mg) co 1-2 godzinki i jest elegancko. Mimo że śmierdzi amfetaminowo nie wyżera az tak nosa a wręcz smak ma inny (nie taki gorzki), i nie powoduje mocnej zwały. Jak dla mnie to jedna z najlepszych substancji z tej grupy. Fajnie się rozmawia, pobudza libido a jak się mocno dociągnie to euforyczny odjazd. Na pewno daje chęci do działania i do dorzucania ogólnie to takie 7-8/10 całkiem spoko substancja, na pewno ciekawsza niż 3-FA i 4-FA jak dla mnie, bo 4-FA działa bardziej jak feta, za którą tak średnio przepadam chociaż raz na ruski rok jest całkiem ok.
ODPOWIEDZ
Newsy
Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.

Fabryka meksykańskiego kartelu w Polsce. Mamy nowe informacje

Najbliższe trzy miesiące spędzą w areszcie mężczyźni podejrzani o działanie w międzynarodowym kartelu narkotykowym. Dwaj obywatele Meksyku i Polak zostali zatrzymani podczas spektakularnej akcji służb. Jak ujawniają śledczy, mężczyźni mieli powiązania z jednym z największych karteli narkotykowych w Ameryce Północnej.

Dziewczęta piją ryzykowniej niż chłopcy

Raport informuje o rosnących problemach z alkoholem i marihuaną wśród młodzieży.