Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
28 stycznia 2022mrtoxic pisze: Cześć :)
Mam do Was pytanie a propos bloterów. Czy zdarza Wam się sprawdzać czy zakupiliście LSD-25 lub bliskie pochodne typu 1P-LSD. Mówię tu o testach na odczynnikach, nie organoleptycznie - zażywając.
Ja ostatnio sprawdziłem jeden z bloterów i było to NBOME lub coś w tym stylu. Trochę się rozczarowałem bo po 15 latach przerwy chciałem znów przeżyć tę przygodę i nieco oczyścić swój umysł :( Aż mi tęskno za czasami kiedy ciężko było się na coś naciąć.
Mam w lodówce test Ehrlicha, Marquesa i Hofmanna.
Polecam, nawet jak was nie obchodzi po czym macie bombę to jednak fajna zabawa w chemika. U mnie lizergamidy na szczęście wyszły.
@CieplaPoduszka
Co do starej rozmowy o tym co mi się stanie po kwasie. Nadal jestem chyba taki sam jak kiedyś. Wrota kwasu są potężne, ale po 2 dniach się zamykają i jakby się nic nie stało. Jednak mogę stwierdzić, że ma potęgę.
Podziel się posiłkiem, chamie
1) kupic odczynniki i przetestowac, pomoze wykluczyc wiele rzeczy, mi wyszlo LSD albo (chyba) AL-LAD - ciezko z kolorkow mi bylo wywnioskowac, raz tak, raz tak, ale bylem spokojniejszy wiedzac ze to nie jakies n-bome czy te grozniejsze analogi.
(kupilem 2 (erlich+hoffman) na 100 uzyc - koszt ~75 z dostawa, pojedyncze tylko troche taniej wychodza)
2) kupic z 3 papierki na poczatku, i przetestowac odczynnikami, jak jest git, to brac
3) brac po kolei:
1/4 kartonu, przerwa z 3+ tygodnia
1/2 kartonu, przerwa z 3+ tygodnia
3/4 kartonu, przerwa z 3+ tygodnia
i dopiero caly kartonu
(i to wszystko w domu, lub w jakims otoczeniu w ktorym naprawde czujemy sie bezpieczni)
4) potem mozna sie bawic.
Takie podejscie zwieksza bezpieczenstwo, i testujac narastajaco dawke, wiemy czego sie spodziewac.
Zmniejszamy ryzyko ze karton to 250, a my sobie 2 wrzucimy i spotkamy sie z kosmitami.
[to ponizej to tak z rezerwa]
A jak nie mamy testerow, i zal kasy, to bezpieczenstwo tez mozna zwiekszyc poprzez:
najpierw wziasc polowke, jak mocno gorzkie/metaliczne - to wypluc.
Ewentualnie polknac jak bardzo chcemy fazy. Jak zadziala polkniete - to wykluczy czesc niebezpiecznych analogow - bo one nie dzialaja przez zoladek.
I ostatnia uwaga - ruch zmniejsza faze.
Siedzimy i wkreca nam sie bad-trip, lub czujemy za mocno?
Wlaczyc muzyke i zaczac tanczyc.
PS: Sennosc zmecznie u mnie pojawia sie dopiero po 10+ godzinach, wiec jak o 20 wrzucacie, to mozna sobie rozlegulowac krotkoterminowo sen jak potem sie obudzimy o 2 w poludnie :-D
PPS: jak pierdole glupoty, usunac posta prosze.
PS:Nie polecam obsługi piekarnika po kwasie,na czuja go włączyłem a i tak zapominałem że pizze robie
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.