Depresja wszystko zaczęło się od stymulantów typu cmc które brałem około 3 lat dodam jeszcze, że przy aktualnym stanie, jeśli zjem trochę stymulantu lęk narasta ciężko mi z siebie wtedy słowo wydusić czy to już popalone styki? Dodam, że aktualnie leczę się duloxetinum lek słabo na mnie działa.
Na szczęście depresję się leczy, jak u ciebie obecnie z używkami? Jakieś oznaki uzależnienia? Ciągi, ciągła chęć zażycia itp.
That's why we get fucked up
I can still feel your touch
I still do those same drugs
All I ever wanted was a Benz and a bad bitch
Ogólnie chujowa sprawa, bo nie dość że jadłeś jedno z największych gówien jakie może być (bieda ketony), to jeszcze robiłeś to w bardzo młodym wieku i że się tak wyrażę, możesz mieć problem. Jeśli nic się nie zmienia to główny kierunek psychoterapia, wspomagająco leki jeśli jest naprawdę źle i zero ćpania, bo tylko pogorszysz sytuację.
Powodzenia.
nie wiem czy zarcie samego tryptofanu z supli jest bezpieczne z snri, moze ta, poczytaj jak chcesz
serotonina jest tworzona w jelicie wiec moze tam cos zjebales, probiotyki moze kup
daj czas temu dulo moze sie rozkreci, długo bierzesz?
palenie fajek codziennie w dużych ilościach oczywiście także szkodzi, nikotyna jest silnym stymulantem często olewanym, wpływa na uruchamianie neuroprzekaźników właśnie odpowiadających za skupienie, a przewlekłe palenie kilka lat ryje beret na pewno
Mam nadzieję że znajdziesz pomoc, pozdrawiam i trzymaj się z fartem.
That's why we get fucked up
I can still feel your touch
I still do those same drugs
All I ever wanted was a Benz and a bad bitch
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.