Mnie sam esci z kawą potrafi mocno wystrzelic, pozytywnie.
Bupropionu nie zażywałem ale z opisu wnioskuje, że "napędza".
Czy bezpieczne? Nie wiem. Jeśli lekarz Ci zapisał to spoko
"Rutyna to rzecz zgubna "
Na mnie escitalopram w max dawce nie działał wcale, czy bez kawy czy z trzema. Co organizm, to inna reakcja. Ludzie, przestańcie się tak idiotycznie sugerować
Faktycznie nie przeczytałem tego posta dokładnie tylko przeleciałem okiem.
Jeśli lekarz psychiatra zapisuje jakiś zestaw to nie może być tak że będzie działało szkodliwie.
"Rutyna to rzecz zgubna "
03 lutego 2022Realme3429 pisze: Od 3dni zażywam escitalopram w dawce 5mg na dzien rano. Występuje u mnie masa skutków ubocznych tj. drżenie rąk i ciała, rozszerzone źrenice, uderzenia na zmianę ciepła i zimna czy zawroty głowy. Mam pytanie czy ktoś z was też tak miał i czy te skutki uboczne minęły po jakimś okresie zażywania?
A ja się standardowo na to łapię?
Pomijam, że wszystko się może rychło zmienić i za tydzień będzie płacz, że wszystko to, czego chcesz się pozbyć analogicznie się nasili x999 i to nie tylko normalne przy tego typu lekach, ale również kara za spożywanie alkoholu podczas leczenia i podsuwanie innym pomysłu, że takie połączenie jest ok... Powodzenia.
Taka moja uwaga ale możecie to pierdolić co tam fluor XD
Ktoś wie, jak z braniem escitalopramu oraz zapaleniem zioła raz na tydzień?
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA
Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.
Medyczna marihuana – brak dowodów, by pomagała w zaburzeniach i uzależnieniach?
Naukowcy z Australii i Wielkiej Brytanii przejrzeli kilka baz danych, poszukując w nich recenzowanych artykułów naukowych opublikowanych pomiędzy 1 stycznia 1980 roku a 13 maja 2025 roku, w których opisano wyniki badań dotyczących przede wszystkim wpływu leczenia kannabinoidami na zaburzenia psychiczne i neurorozwojowe oraz uzależnienia. W ten sposób znaleźli i przeanalizowali wyniki 54 randomizowanych badań obejmujących blisko 2500 uczestników. Wyniki metaanalizy, opublikowane właśnie w Lancet Psychiatry, są dość rozczarowujące dla entuzjastów medycznej marihuany.
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu
Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.