Fuzja - 909
Już biorę 27dzien wenle w dawce 75mg zastanawiam się czy zwiększyć odrazu o 75mg czy 37,5mg mam zaburzenia depresyjno lekowe z niska aktywizacja oprócz tego biorę sulpiryd 100mg 1mg clonazepam na spanie kwetapine 50mg
Zalezy na co czekasz? Czy na dzialanie na natrectwa czy na naped po wenli bo jak na naped to po 10 dniach do dwoch tyg. mozesz cos poczuc wg mnie a jak na natrectwa to do 3 mieisecy sie czeka czasami ;) aha bo Ty masz zaburzenia lekowo depresyjne, to po dwoch tygodniach powinienes czuc poprawe ewentualnie daj sobje miesiac ;)
24 stycznia 2022pauleta1987 pisze: Chodzi mi aby wenla działała na aktywizacja I fobie
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.