Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 49 / 5 / 0
Kurwa właśnie zrobiłem badania na prolaktyne i wyszło 1850 a norma jest 86-324, to juz mam chyba powód mojej depresji endogennej... Co polecacie pierwsze zrobić?
  • 2990 / 1649 / 35
Musisz iść do lekarza i powiedzieć o wynikach i o swoich stanach depresyjnych zasugerować, że może to być od prolaktyny, bo tylko on może Ci przypisać leki na prolaktyne.
Uwaga! Użytkownik AnnaS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 49 / 5 / 0
Okej, w sumie juz mam umówiona wizyte, spróbuje mu zasugerowac tą memantyne co polecasz, z tego co czytam to ten lek może być strzałem w 10
  • 2814 / 367 / 0
Siema ja używałem cabseru i zabiłem prolaktynę z poziomu 41.7 do poziomu 0.40 czyli poniżej normy ale czuję się dobrze erekcje itp powróciły ogólnie zachowania seksualne powróciły przy tak niskiej prolaktynie . Możliwe że na tak niskim poziomie prolaktyny czuję się dobrze itp ? Jedynie estradiol lekko podniesiony jestem na HTZ . Wypowie się ktoś ?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów

Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.

USA. Takiej zmiany w kwestii marihuany nie było od dekad

Ministerstwo sprawiedliwości USA zmieniło w czwartek klasyfikację produktów z marihuany. To najdalej idąca zmiana polityki w tej sprawie od dekad. Marihuana znalazła się w "koszyku" substancji o umiarkowanym lub niskim potencjale uzależnienia, takie jak ketamina, paracetamol z kodeiną i sterydy anaboliczne.

Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków

Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.