...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 3406 / 534 / 0
08 sierpnia 2020mniemanolog pisze:
W aptekach można kupić sprytne dzielarki do tabletek, nie mam, ale ci co mają bardzo, sobie chwalą. Podobno nawet można podzielić na równe 8 części.
Ja kilka dni temu kupiłem (pierwszy raz w życiu) i powiem tak, gdy dzieliłem na pół tramal retard to i tak jakiś mały kawałeczek się odłamał...

Ja generalnie zawsze tabletki dziele lub kruszę nożyczkami, zajebiście mi to idzie : )

Wiadomo że są różne i różnej ceny, pewnie te droższe mogą być lepsze, ja dałem 10 zł xd

Jak na razie innych tabletek nie dzieliłem, także nie mogę się w pełni wypowiedzieć o tych maszynkach. Nie mniej i tak polecam się w to zaopatrzyć.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...

Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.