Staram się robić przerwy by urnormować sytuacje, ale za długo owe przerwy nie trwają a zasadniczo sprowadzają się do redukcji częstotliwości brania...
Od dłuższego czasu nie biorę już stymulantów i moje pytanie dotyczy właśnie stimów. Czy bezpiecznie mogę brać emkę, kryształy itp. zważywszy na problem z cyrkulacją krwi? Oczywiście brać tylko sniffem czy oralnie, wyłączając iv.
Nie wprowadzaj człowieka w błąd, chcesz go na sumieniu mieć? Kilka postów na forum, a zachowujesz się jak pięcioletnie dziecko z wodogłowiem.wlq
Do angiologa się na wizytę koniecznie zapisz. Od razu możesz zacząć stosować leki na rozrzedzenie krwi. Nie czekaj. Potencjalnie sa ogromne szanse na udar niedokrwienny. Stan o którym piszesz jest bardzo poważny i wymaga kontroli lekarskiej, usg dopler żył i tętnic, a także długotrwałego leczenia farmakologicznego.
Ja miałam usg ręki, jak się umówiłam do chirurga z dwoma guzami, co mi urosły pod skórą po wypadnięciu przy podaniu.
Zrobiliśmy usg, żeby zobaczyć, jak w tych miejscach żyły sobie radzą.
Krew płynęła, także żaden zabieg nie okazał się zasadny.
Musiały same zejść. Trzy miesiące to trwało.
Nie lekceważcie tego, bo to tykająca bomba, która na zegarze wyświetla 00:00:02
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych
36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.