4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Czy miał ktoś styczność z przezroczysta szyba płaśka twarda jak kamień okołu Pa miesięcy temu była,już nie do spotkania to chyba był prawdziwy bo kineserzy to samo mówili i mam z 10 lat doświadczenia e tym,skurusYl się na opiłki ryżu bardziej otre nie takie pałeczki ryżu jak kiedyś występował bardzo mocny i euforyczna parę lat takiego szukalem ,mam pytanie czy można jeszcze dostaac w postaci pałeczek mefedron?
  • 11 / 2 / 0
Czy przy zestawie leków: wellbutrin(bupropion), abilify(arypiprazol) i escitalopram moze coś mi się stać jak zażyję mefedron ? Z tego co się zorientowałem to jest NDRI I SSRI i weldug tabeli mixów oslabiaja dzialanie mefedronu, ale wole zapytac kogos kto ma szersza wiedze na ten temat
  • 4894 / 853 / 0
Możesz dostać zespołu serotoninowego i w najgorszym wypadku nawet umrzeć. A jeśli nie dostaniesz zespołu serotoninowego to mefedron nie zadziała tak jak powinien będzie bardzo słabo. Lepiej sobie odpuść. Jak leczenie to nie ćpanie.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / 1 / 0
Jest sens teraz zajmować sobie czas, żeby znaleźć/ogarnąć mefa? Pamiętam jeszcze peak z czasów legitnego mefa i wrzucił bym coś, raczej jednorazowo. To co teraz idzie dostać, przypomina choć trochę klasykę?
  • 27 / 4 / 3
Nie wiem jak z "klasyką' (zazwyczaj stare to niepotrzebnie gloryfikowane z sentymentu) Czy przypomina, też nie wiem. kryształ w miarę czysty wizualnie. Kruszy się jak to sole, dawka-efekt prawidłowe 100mg mefa działa tak jak 100mg mefa ma działać, zapach powiedział bym w miarę przyjemny, żre, spływ ohydny(też żre ;d) czas wejścia i działania także w granicach normy.
Wiadomo, będą siarczany, prochowate, grudowate śmierdzące z gorszą biodostępnością a "jednorazowa wrzuta" raczej się nie uda ;P. Wątpię że trafisz na akurat gościa co ci sprzeda gorszy analog/inne rc'ki, szukajcie a znajdziecie.
  • 7 / / 0
Wszytko idzie ogarnac jak sie wie skad tak jak ktos juz pisal mefedron prawdziwy nie dostaniesz w jednolitej bryle tylko w drobnych paleczkach lub duzych paleczkach wszystko zalezy z ilu kg robili partie. Jak ktos dostal w jednym kamieniu to na 99% to 3cmc.
  • 3 / 1 / 0
Dobrze wiedzieć jak rozróżnić krystalizację. Poszukiwanie 4mmc pewnie będzie długo irytujace, bo wiem że wielu gości nie odróżnia MDMA od reszty. Kryształ to krysztal xd
  • 9377 / 1825 / 2
27 grudnia 2021MustafaNederland pisze:
Wszytko idzie ogarnac jak sie wie skad tak jak ktos juz pisal mefedron prawdziwy nie dostaniesz w jednolitej bryle tylko w drobnych paleczkach lub duzych paleczkach wszystko zalezy z ilu kg robili partie. Jak ktos dostal w jednym kamieniu to na 99% to 3cmc.
Że wam się nie znudziło pisanie bzdur 🤣😂 ewentualnie to @Razel89 dalej katuje swoje teorie z duszy wzięte
W jakiej formie dostaniesz mefedron to zalezy od kucharza i specyfików użytych do krystalizacji 🙂

Jest cały dział o tym.
Swojego czasu latał bdb mefedron w pudrze i to potwierdziło przynajmniej kilku userow w tym jeden badaniem w EC
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 6 / 1 / 0
Tylko się tak luźno wypowiem. Kompletnie Mi to nie siedzi. Nie rozumie szału na ten temat. Totalnie Mnie ogłupia. Już wolę futro sobie dobre skołować. No ale ile Polaków tyle smaków
  • 2 / / 0
Możliwe, że przez elicea 10mg mefe nie klepie ?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.

Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?

Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.

Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.