Libido i agresja idzie w gore niesamowicie co chwilami staje sie wrecz uciazliwe. Energia psychofizyczna sama w sobie nie jest wieksza, ale motywacja do "robienia rzeczy" juz tak niestety na przemian z sennoscia i ospaloscia. Pochodna ergoliny podobnie jak LSD i widac nieznaczne podobobienstwo w dzialaniu przy duzych dawkach. 1mg+ tygodniowo powoduje bezsennosc, nerwowosc, nadmierne pocenie, kolatanie serca, niepochamowany apetyt, uporczywe nudnosci caly dzien po zazyciu, nerwowosc, hiperseksualnosc i moze wywolac psychoze/epizod manii na przemian ze stanymi depresyjnymi.
Jakie dawki przyjmowaleś i jak długo?
Podziel się posiłkiem, chamie
08 września 2021DelicSajko pisze: @adstrun
Jakie dawki przyjmowaleś i jak długo?
08 września 2021hubii pisze: Może trzeba zaczekać na efekty. Ja zrezygnowałem z zakupu tego, bo kuźwa ludzię mówią że bee...
To nie andidotum na trucizne ze odrazu jest lepiej.
Jesli dziala ciagle tak samo i wiecej wad to wjbn.
Wiadomo że leki na recepte będą skuteczniejsze, ale czy jakiś minimalny efekt jest po tych suplach? I czy jakbym powiedział psychiatrze że od antydepresantów mam podwyższoną prolaktyne i przez to problemy z erekcją, libido, drażliwością i zmianą nastrojów to przepisałby np tą kabergoline, czy psychiatrzy nie chcą przepisywać tego i trzeba iść do endokrynologa czy innego lekarza?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
Użytkownicy psychodelików inaczej przetwarzają emocje, m.in. szybciej rozpoznają zagrożenie - wynika z badania UJ. Kierujący nim prof. Michał Bola podkreślił, że przeciera ono szlaki w obszarze neuroobrazowania użytkowników psychodelików, jednak pełne zrozumienie ich wpływu na mózg wymaga wielu lat pracy.
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych
Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.