And if God hadn't meant for me to get high
He wouldn't have made bein' high so much, like, perfect
Problemem jest to, iż w aptekach i hurtowniach brakuje zwyczajnie sandoza i mundipharmy. Nie są produkowane, więc nie ma jak tego kupić i trzeba brać to co podają, a podają reltebony, accordeony i oxydolory Te ostatnie jeszcze jako tako poziom trzymają, ale pierwsze i drugie to tragedia tak jak piszecie.
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
And if God hadn't meant for me to get high
He wouldn't have made bein' high so much, like, perfect
PS. Kiedyś miałem nieprzyjemność używać ukraińskiego oxy (nawet o tym pisałem kiedyś) - to była po prostu tragedia.
Mija 40-ta godzina od ostatniej dawki oxy. Leciało rożnie 100-200 czasami 400 na dobę. Czy objawy uzależnienia się jeszcze pojawia ?
Brany byl p.o., o szybkim uwalnianiu.
Bardzo polecam na odstawienie oxy, jeśli ktoś nie jest AZ TAK wjebany:
Amantadyne - stymulant, porównywany w badaniach z Modafinilem i Metylofenidatem, podnoszacy poziom dopaminy, podawany dzieciom z ADHD (a wiec stymulant! taki nieoficjalny), oraz majacy pewne sukcesy w leczeniu uzaleznienia od hazardu. Dodatkowo, jest udowodnione, iz AMANTADYNA i jej sister MEMATYNA obnizaja istotnie poziom tolerancji na opioidy. Pieczemy wiec 3 pieczenie na 1 ogniu. Pytanie jak dlugo ...
Piracetam 1200
Pregabalina 150
Nie wiem czy to amantadyna czy placebo, ale zawsze miałem problem z przerwaniem brania oxy.
Dlaczego? Bo nie miałem motywacji, chęci do działania, pracy. Wszystko wydawało się kurewsko bez sensu.
Plus wieczne zmęczenie. Pomijam, ze cierpię na szereg poważnych chorób neurologicznych, w tym początki Stwardnienia Rozsianego. Może to ma związek z poprawa u mnie samopoczucia, motoryki, myślenia, etc. Nie wiem.
No i zawsze przy próbie odstawienia, nie miałem tego pieprzonego fizycznego sekreta, to psychicznie była kapa. Każdy kolejny dzień bez kosy to jakiś katorg, nie mogłem myśleć pracować.
Inna sprawa, ze Oksy w średnich dawkach również jest mocno stymulujący. Taki nie do końca poznany paradoks, nie wiem czy ma to związek z działaniem przeciw lekowym czy innym. Ale mocno stymuluje w niższych dawkach.
Poza konkursem - ktoś wie, w którym momencie wyskakuje lekarzowi komunikat o przekroczeniu średniej dawki dobowej (biorąc pod uwagę wcześniejsze recepty)?
Czy brane są recepty z ostatnich 30, 90, czy 180 dni? Na jakiej zasadzie ten mechanizm działa?
I czy dla Oxy będzie to 400mg (maksymalna dawka dobowa wg Chpl)
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.