Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 24 / 13 / 0
Te zaminniki typu alprox, alpragen są o dupe potłuc. Zezeram ze 2mg alproxu i mniej rozładowuje napięcie niż 0,5mg Pfizera oryginalnego xanaxu. Bieda maksymalna.
  • 88 / 2 / 0
Nicolas, gratuluję! Mi się nie udało, będę schodzić powoli, stopniowo. Trochę to pewnie potrwa...
  • 305 / 40 / 0
@zduszonyszept dzięki! No będzie to trwało i będzie bolesne, ale naprawdę warto! Jak już poczujesz się lepiej na "trzeźwo" to będzie mega satysfakcja!
  • 5 / 3 / 0
Witam.

Czy mozna laczyc alpre z gabapentyna? Czy to ma jakies negatywne skutki?
Wiem ze gapapentyna nie dziala na receptor gaba A jak benzo, ale gabapentyna tez dziala posrednio na Gaba, probowal ktos to laczyc ?
biore gabapentyne od lekarza.
alpre ogarnolem sobie ksaol na rekreacyjne spozycie w malych dawkach.
  • 340 / 52 / 0
@wysnionafiglarka glupotki piszesz, wkręcasz sobie ale bez względu na producenta, substancja czynna jest taka sama. Jedyna różnica może zachodzić w wypełniaczu który szybciej lub wolniej się rozpuszcza.
  • 3901 / 563 / 0
Moze to typ czlowieka, ktory potrzebuje sprajta i kolorowych żelków %-D
  • 1070 / 137 / 0
20 listopada 2021michalmirek pisze:
Witam.

Czy mozna laczyc alpre z gabapentyna? Czy to ma jakies negatywne skutki?
Wiem ze gapapentyna nie dziala na receptor gaba A jak benzo, ale gabapentyna tez dziala posrednio na Gaba, probowal ktos to laczyc ?
biore gabapentyne od lekarza.
alpre ogarnolem sobie ksaol na rekreacyjne spozycie w malych dawkach.
Myślę, że spokojnie możesz łączyć. Ja łączyłem alprę z phenibutem i baklofenem i było spoko. Efektem ubocznym może być (szczególnie przy wyższych dawkach) duża senność.
  • 68 / 6 / 0
Witam, po jakimś czasie od wzięcia 2-3mg afoba** można wziąć około 240mg kodeiny/może więcej, oraz po jak czasie wzięcia tych dwóch substancji można wypić energetyka/ tabletki z kofeina. (Alpra mocno mnie usypia co nie ma zad ego sensu gdyż przesypiam po jej wzięciu 4 godziny) //Ostatni post został wyslany przypadkiem więcej proszę o nieakceptację jego.
  • 706 / 136 / 0
Nawiązując do wcześniejszych postów, jedyny dwumiligramowy alprazolam jaki jest w Polsce to Xanax 2mg 30 tabletek w szklanym słoiczku. Ma charakterystyczny xanaxowy kształt tabletki, z tyłu napis U94. Jeśli macie jakieś inne tabsy to albo fake, albo zagraniczne. W każdym razie w PL legalnie dostaniecie tylko to jeśli chodzi o 2mg.
:tabletki:
  • 3244 / 555 / 0
Zgadza się ale ciekawi mnie to że jeszcze jakiś czas temu wyszedł z obiegu a teraz znowu się pojawił, widziałem na własne oczy natomiast uważam że dawka 2mg to jest za dużo zdecydowanie.
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Zablokowany
Newsy
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków

Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.

Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu

Psylocybina

Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.