Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 407 / 40 / 0
Albo depralin 10mg
  • 1 / / 0
Rzeczywiście, z tego co przeglądam teraz, to najprawdopodobniej rzeczywiście jest to właśnie alprazolam. Wkrótce się przekonam. Nic chciałem brać całkowicie w ciemno, ale od 10 dni jestem prawie cały czas na benzo, więc by się sprawdziło.
Ostatnio zmieniony 21 listopada 2021 przez randomaddict, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 142 / 35 / 0
21 listopada 2021randomaddict pisze:
@CATCHaFALL

[ external image ]

na 90% alprazolam
  • 188 / 17 / 0
No mówiłem!
  • 15 / 2 / 0
WItam. Sytuacja wydarzyła się bardzo dawno ale do tej pory jestem ciekawy co to był za shit. Ziomek załatwił fetkę ale była bez zapachu, no może minimalnie słodko pachniała. Po malutkim szczurku testowym, w zasadzie od momentu kiedy ten biały proch wylądował w zatokach w tym samym momencie na dwie sekundy pojawiły sie mega zawroty głowy. Dobrze, że siedziałem bo mógł bym się obalić na ziemie. I to cały profil działania. Dil mówil ze moglismy wszystko na raz wciagnac ale strach nie pozwalal. Poszło do kosza. Ktoś wie co to moglo byc?
Ostatnio zmieniony 25 grudnia 2021 przez Viera_v6, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1 / / 0
Rozpuściłem to wczoraj i dziś się wytrąciły takie białe coś, jak masz na szybie w zimę jak ten lód zamarznie.
Wzięłam iv 0,2ml wczoraj. Było zarobicie, euforia i szczęście, leżałem chwilę, słuchałem muzyki, w ciele czułem się dość ciężko, zasnąłem na jakieś 5h, w nocy przebudziłem się na chwilę i spałem potem dalej. [ external image ]
  • 2 / / 0
Co to za tabletka?
https://ibb.co/TRfqrs2
  • 73 / 3 / 0
Up Xanax 2mg
  • 12673 / 2454 / 0
Na to wychodzi, choć byłem pewny, że te 2-jki mają wytłoczony napis XANAX. Jest to jeden z najczęściej podrabianych leków więc równie dobrze może być to fake.
  • 2 / 1 / 0
Co to są za tabletki? Białe okrągłe z wytłoczonym 289 i z podziałką? Drugą tez małą, biała, okrągła z podziałką na pół a z drugiej strony miała wytłoczone 10 mg.
ODPOWIEDZ
Newsy
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska

Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.

Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy

Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.

Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA

Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.