Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Kształt: czaszki Punishera (nie w trójkącie)
Kolor: zółty
Gdzie kupione: Wawa
Kiedy kupione: listopad 2021
Ktoś miał przyjemność próbować? Jaka faza?
Drugtesty z SIN-u wskazują na zawartość MDMA oraz MDA.
Z drugiej strony mają "podziałkę".
Czego mogę się spodziewać po takim połączeniu? Chyba nigdy nie miałam do czynienia z MDA.
Kupione w darknecie.
Ktoś miał z takimi styczność? :)
https://anonfiles.com/38U1d0Ucub/Chupa_chups_png
https://cdn-127.anonfiles.com/38U1d0Ucu ... _chups.png
Kolor: ciemnoszary i żółty
Kształt: owalny
Logo: Napis "Skittles"
Gdzie kupione: Dolny Śląsk
Kiedy kupione: Listopad 2021
Sposób przyjęcia: doustnie
Opis działania: po 30 minutach pojawia się wejście, niepokój i lekki nieogar w głowie, ale nigdy nie dociera do peaku. Działanie około 6-8 godzin, ale jak dla mnie to nie ma nic wspólnego z MDMA, nie ma tego szczęścia, czy empatii, a jest za to pusta stymulacja, którą odczuwam nawet na drugi dzień, a podczas peaku jest tylko taki dyskomfort psychiczny, biegunka, częste oddawanie moczu.
Ktoś testował?
22 lipca 2021Comasz pisze: Nazwa: Punisher
Kolor: złote
Kształt: trojkat
Logo: Czacha
Gdzie kupione: szczecin
Podobno mają 300mg ktoś jadł?
Jadłem mocne pierdolniecie, jak dla mnie za mocne :/
Kolor: różowy/niebieski/biały/zielony
Logo: Punisher
Ktoś wie ile tam siedzi mg? Kolorowe dostałem.
Info w necie od od paru dni w UK niebieskie punishery miały ~500mg MDMA
Kolor: żółty
Kształt: czaszka punishera, bez trójkąta wokół.
Logo: ~
Gdzie kupione: K-P
Sposób przyjęcia: ~
Opis działania: ~
Ktoś miał do czynienia? :))
Kształt: gwiazdka
Kolor: żółty
Zawartość: niesprawdzona
Od znanego vendora z kraju z wiatrakami. Jadł ktoś? ( okolice 2017 roku)
Miałem po tym dziwną fazę. Nie speedująco, nie pod extasy bardziej trip i haluny słuchowe.
Wie ktoś co to mogło wtedy być? Jadł ktoś?
Kształt: kształt głowy tygrysa/lwa bez grzywy
Logo: z obu stron jakiś tygrys/lew
Gdzie: Śląsk
Bez przedziałki
Niby spoko fajna euforia, ale praktycznie żadna chęć nawiązywania kontaktów. Nie odczuwałem też takiej dużej miłości do świata jak zwykle. Plusz jakiś inny. Coś mi w nich nie pasuje. Ktoś próbował? Jak odczucia?
Kolor: różowo-czerwony
Kształt: trójkąt
Logo: Superman
Gdzie kupione: Pomorskie
Sposób przyjęcia: ~
Opis działania: ~
Ktoś miał do czynienia? Naczytałam się informacji sprzed kilku lat, że to PMA/PMMA, i teraz nie wiem... Testy oczywiście zakupione, i będzie testowane. Jednak będzie to mój pierwszy test, i tutaj mam też pytanie- czy z marquisem i meckem wyjdzie czy są jakieś domieszki? Bo sprzeczne informacje w necie wynajduje... Z góry dzięki!
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.