Jako że jestem na odwyku kodeinowym i już mnie po tygodniu kurwica chwyta i mam chyba początki depresji i kurwa do tego jakieś stany lękowe to bym się chyba po to jeszcze raz wybrał...
Zwłaszcza że jak piszecie to nie przeszkadza w libido (które koda mi trochę fakt faktem zjebała :/) ...
A chciałbym się dowiedzieć jak wiecie, czy jak bym już go brał to czy można go łączyć np z kofeiną albo karnityną ... bo chcę sie teraz trochę odchudzić i z takich środków bym pewnie korzystał
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
. Czy moge wszystko wpierdalac gdy biore moklobeid... chodzi mi tu o sery i inne rzeczy, ktorych podobno (cos mi sie obilo) nie wolno spozywac podczas kuracji moklo.
2. Jak z libido podczas brania moklobemidu? Mniejsze, takie samo, wieksze? : D
3. Czy jaranie trawy i picie beerow bedzie przeszkadzac?
jak wyglada miks moklo ze stymulantami a jak z kodeina? chyba niegrozny? musze przycpac bo nuda ffchuj, ostatnio bo bromazepamie urwanie filmu na ponad 12 h xdddddd
oon pisze: leczyłem się moklo przez jakieś 3 tyg.
psychoaktywny pisze:Odstawiłeś z dnia na dzień? Jak było po odstawieniu? Dlaczego odstawiłeś po 3 tygodniach? Jak na ciebie działał ten lek?oon pisze: leczyłem się moklo przez jakieś 3 tyg.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ
Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.
Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk
WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.
Ucieczka zakończona w jeziorze
Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.