...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 40 / 7 / 0
Czy mógłby mi ktoś wyjaśnić co znaczą te komunikaty "Uwaga! Użytkownik (...) nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post."
Co chwila to widzę i nie bardzo wiem o co chodzi. Ktoś został zbanowany czy co? Niby dlaczego nie zobaczy odpowiedzi na post? Jak mu się to uniemożliwi?
  • 1854 / 217 / 37
Uniemożliwiając zalogowanie się.
Nieaktywny oznacza, że dostał permbana, albo dezaktywował konto.
  • 1195 / 223 / 32
@tomaszu99new Dotrwałeś do ślubu? Nie ćpasz? Może skrobniesz post aktualizacje co dziś u Ciebie?
Kto pisze, ten pamięta! Pisząc dla NeuroGroove.info nie tylko nie zapomnisz swoich doświadczeń z substancjami odmieniającymi świadomość, ale również powierzysz je pamięci tysięcy czytelników. Wiesz, co to oznacza? Pisz!
  • 100 / 19 / 0
Ja OPa kojarzę z tematu o problemach z amfą i ekh... - maratonach męczennika. Przy pierwszym poczytaniu temat rozbawił mnie, potem sobie zdałem sprawę jak trudne to i przykre zagadnienie. Udało się z tym wygrać?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia

Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.

Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok

Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.

Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu

Psylocybina