"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
Wtedy nie dostaniesz nawet dorety
"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
Może bez dzwonienia jest jakas legit stronka tylko wpsujesz co chcesz i zaraz masz kod sms.
Dzięki :):))
NickInnyNizWszedzie pisze: mam papier z wypisem z psychuszki że powinienem brać 2x 0.5mg dziennie ale jednak wolał bym żeby wypisali dwójki
Jutro wyjezdzam, pomocy, help.
Prosil bym na pv i info.
dzieki
19 września 2021SajkoDyso1234 pisze: Mam pytanie, czy do telemedycyny trzeba mieć ubezpieczenie w polsce? Chodzi o relanium, po ciągu alkoholowym.
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.