Mi zostały dwie ostatnie tabsy bo ostatnio na fazie gdzieś schowałam całe opakowanie. Dzisiaj je łykam i robię odwyk bo trochę się już stracham.
Efekt?
Nagle gdzies siedziemy poza domem ona wymiotuje traci przytomność i nawzajem sie pytamy gdzie jesteśmy ciagle.
Okazuje sie ze prawie wyjechalismy z Wrocławia w jakis sposob.
Wrocilismy taksówka na szczęście do domu bezpiecznie.
Odpuszczam sobie ten zolpidem.
Czy w przypadku przyjecia 5mg sniff jest sie czego spodziewać dla nas ćpunów ciekawego czy dopiero dawki bliskie urwania taśmy są warte uwagi?
Jak się chcesz pobawić to z góry uszykuj no 2 tabsy, żeby nie mieć więcej pod ręką. Tolerują też szybko rośnie.
To jest iskra w stogu siana, pamiętaj
"Rutyna to rzecz zgubna "
No chyba ze bycue na baclofenie, pregabalinie,dxm cos zmienia
W sumie to chyba chodziło mi o to że zolpidem kiepsko przebija się przez stymulanty.
"Rutyna to rzecz zgubna "
mam jakaies leki z pidy i spac nie moge. a ramp bedzie trzeba. dziekuwa
Nie pamiętam
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"
W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu
Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.