Substancje psychoaktywne, których działanie polega na osłabieniu transmisji bodźców zewnętrznych do mózgu.
Więcej informacji: Dysocjanty w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 594 / 35 / 0
Ja stosowałam difke antydepresyjnie, tyle ile wejdzie na zapałke raz na tydzień i powiem wam że pomagało nieźle. A na większej dawce lubiłem anime oglądać albo spacerować lekko zdysocjowany :3
  • 119 / 8 / 0
Oczywiście, że da się wyjść z opio. Sam tego dokonałem tą substancją i żadne inne dyso nie robi tego tak pięknie. A przynajmniej żadne, które dane mi by testować.
  • 5 / 1 / 0
Pomimo nieograniczonego budżetu i dużego zaangażowania oraz poświęcania na ten szczytny cel wiele energii, nie udaje mi się nigdzie odnaleźć difenidyny.
Nikt jej nie produkuje, nikt jej nie sprzedaje, nigdzie nie jest już dostępna.

[*]
  • 420 / 43 / 0
@Arcanix
Jakiś czas temu widziałem ją u jednego europejskiego vendora, ale faktycznie teraz została tylko jej wersja metoksy. Trzeba czekać XD
Uwaga! Użytkownik vlkodlak nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Rzeszów: policjant zawiódł zaufanie dilera, który proponował mu zioło i zwyczajnie go aresztował

Strzyżowski funkcjonariusz w czasie wolnym od służby ujął 18-letniego dilera, który zaoferował mu marihuanę w zamian za sprawdzenie, czy w pobliżu nie ma policji. Do zdarzenia w Rzeszowie, gdzie policjant przebywał wraz ze swoim krewnym.

Bruksela: rekordowy wzrost natychmiastowych mandatów za narkotyki

Prawie jedna czwarta propozycji natychmiastowych mandatów karnych (PTI) w Belgii (24,5 proc.) dotyczy Regionu Stołecznego Brukseli – poinformowało we wtorek 30 września 2025 r. Federalne Ministerstwo Sprawiedliwości (SPF Justice). To ogromny skok w porównaniu z zaledwie 0,1 proc. w 2024 r. i 1,7 proc. w 2023 r. Tak gwałtowny wzrost to efekt decyzji prokuratury brukselskiej, która w tym roku postawiła na intensywniejsze zwalczanie handlu narkotykami, szczególnie poprzez kierowanie PTI do osób posiadających nielegalne substancje.

Limburg: mąż przez dziesięć lat podawał żonie narkotyki i wykorzystywał seksualnie

Izba w Hasselt skierowała do sądu okręgowego sprawę 50-letniego mieszkańca Zonhoven, oskarżonego o wieloletnie podawanie żonie narkotyków oraz wykorzystywanie jej seksualnie. Sprawa odsłania jedną z najbardziej skrajnych form przemocy domowej, opartą na nadużyciu zaufania w związku małżeńskim.