Dział poruszający prawne kwestie użytkowania narkotyków. Legalizacja, kary, pytania do adwokata.
ODPOWIEDZ
  • 25 / 8 / 0
Stary stoner here. Wyczuwam dzialanie juz od 10ml przy 50-60 bylo nawet za mocno, 20-40 idealnie. Czuje sie o wiele lepiej niz po zwyklym paleniu, wiekszy chill, wieksza euforia, bez mocniejszego bicia serca i jakis krzywych wkretek, gdzie jednoczesnie dziala dluzej i mocniej.

Zastanawiam sie jaki udzial ma w tym l-teanina.
Ostatnio zmieniony 11 października 2021 przez ogkush, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik ogkush nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1882 / 304 / 0
@ogkush
Chodzi o ten produkt? Opis z jednego portali, taka sativka na legalu normalnie poklepie i w dodatku po? : O
Nie piszą ile THC tylko że śladowe ilości.

Green Out - Fresh Bomb Strong 100ml

Smak: Citrus Mix

Najnowszy i najbardziej zaawansowany technologicznie produkt od Dutch Therapy. Dzięki zoptymalizowanej, specjalnej kompozycji składników, znacząco – bo prawie dwukrotnie, usprawniona została przyswajalność produktu, przez co jego szybkość wchłaniania oraz potencjał.

Green Out® Fresh Bomb, o smaku Citrus Mix – to smaczny, owocowy suplement konopny o przyśpieszonym oraz poszerzonym działaniu, zawierający naturalne fitokanabinoidy, flawonoidy oraz profil terpenowy odmiany Lemon Haze. Jest to w 100% naturalny, legalny produkt a zarazem jedyny, o tak synergicznym działaniu. Pomoże zapewnić Ci stan relaksu oraz ulgę w występujących dolegliwościach. Wyprodukowany z naszego najwyższej jakości olejku konopnego.

Produkt zawiera pełne spektrum kannabinoidów śladowych takich jak CBDA, CBDV, CBN, THC, THCA, CBC, CBG, CBGA, oraz terpeny i flawonoidy.

Typ: Sativa / Energy
konto od 2011 roku (ban kiedyś, totalnie nieważne)
  • 25 / 8 / 0
Dokladnie. Srednio ekonomiczne ale z dzialania duzo lepsze od jakis miastowych shitow.
Dziala troche tak jak ludzie opisuja dzialanie delta 8.
Ostatnio zmieniony 11 października 2021 przez ogkush, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik ogkush nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2538 / 215 / 0
A ten Fresh bomba jak działa w porównaniu do olejku? Olejki z gatunku sleep robią elegancko, tylko bardzo długo się ładują. A bywa że i nie załadują np. Na czczo. Koniecznie po jedzeniu najlepiej z czymś tłustym. Jak by napój wchodził chociaż w godzine a nie 4 było by super.
  • 25 / 8 / 0
Nie probowalem zwyklego green outu. Ten jest 'fast acting' po 30minutach cos juz tam czuc, po godzinie normalnie wyczuwalne dzialanie, po 2-3h najmocniej. Dziala zawsze.
  • 463 / 281 / 0
Kupiłem sobie dwa FB Strongi, przetestuję, zdam relację. Myślę, że warto mieć takiego zapakowanego w butelce, gotowego od razu do użycia. Bo jednak gotowanie za każdym razem makumby, a potem picie 0.5 litra ohydnego wywaru, bywa problematyczne :D.
Pokażę Wam to, czego nie ma.
  • 29 / / 0
Tez zamowilem 2 FB. Jak to pic? Calosc na raz?
  • 463 / 281 / 0
ogkush pisał wyżej, że dla niego powyżej połówki butelki to już bywa za mocno.
  • 25 / 8 / 0
ogolnie to light na raz, strong na pol

sam stronga robie na trzy razy bo tez fajnie dziala a jednak troche drogi
  • 463 / 281 / 0
Wczoraj stronga przetestowałem i mogę podpisać się pod powyższym: wchodzi szybko, połowa butelki porobiła mnie naprawdę mocno, rzeczywiście butla dzielona na trzy może być idealną dawką.

Jestem o wiele bardziej zadowolony, niż to miało miejsce przy zwykłym Green Out, który działał, ale naprawdę nie ma startu do tej wersji. I wiecie, ekonomia ekonomią, ale mówimy tu o fabrycznie zapakowanej, całkowicie legalnej wersji palenia, którą można bez przypału mieć ze sobą wszędzie (i nie trzeba palić, co jest dla mnie kolejnym plusem). Ode mnie znak jakości ;)
ODPOWIEDZ
HyperTuba dodaj film
Artykuły
Newsy
Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

W sieci znaleźli ogłoszenia, zatrzymali 22-latka. Po raz kolejny za narkotyki

Policjanci zatrzymali 22-latka podejrzanego o posiadanie i udzielanie znacznej ilości narkotyków. Mężczyzna miał docierać do klientów w sieci i oferować im sprzedaż marihuany i 4CMC. W przeszłości był już zatrzymywany w związku z podobną sprawą.