Więcej informacji: Barbiturany w Narkopedii [H]yperreala
Zapomniałam w poprzednim poście zapytać. Czy jest np. możliwa, że dawka była ZA WYSOKA? Ale chyba nie, co?
choć ja nie powiem, fenobarbital to bardzo stary, oldschoolowy i warty do przetestowania środek.
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
24 czerwca 2021zduszonyszept pisze: Hej. Od kilku nocy nie mogłam spać (wcześniej byłam uzależniona od aprazolamu) i ciocia mnie poratowała lekiem Bellergot. Wyczytałam tutaj, że to barbiturany, więc wydawało mi się, że mocne leki. Wzięłam 6 pigułek i nic. Czułam się wprawdzie senna, ale i tak nie spałam całą noc. Jest sens brać tego jeszcze więcej? Strasznie to słabe jakieś ;/
Jak placebo. Z resztą, to samo tyczyło się wszelkich Validoli i ziółek/supli z apteki.
ale nie można też porównywać Bellergotu do leków ziołowych bez recepty, bo jednak zawiera barbituran w niewielkiej dawce i działa psychoaktywnie.
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
on jest mniej wyhajpowany niz bezno, w zasadzie to darzę go anyhajpem
"Rutyna to rzecz zgubna "
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne
Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Szokujące zatrzymania! Ksiądz i lekarz zamieszani w narkobiznes
Ponad 150 tysięcy tabletek i ampułek, fentanyl, morfina, fikcyjne recepty i miliony złotych poza systemem bankowym. Śledczy rozbili zorganizowaną grupę przestępczą działającą w całej Polsce, która przez lata dystrybuowała nielegalne leki i narkotyki z wykorzystaniem darknetu, kurierów i „słupów”. Wśród zatrzymanych są m.in. lekarz oraz duchowny.