Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
Pamiętasz jak od ruska ru ześmy brali to 4cmc w 2016?
Efekt identyczny tylko mniejszy nieogar na bani
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
30 września 2021ledzeppelin2 pisze: Chlopie. Tak jak po 4cmc
Pamiętasz jak od ruska ru ześmy brali to 4cmc w 2016?
Efekt identyczny tylko mniejszy nieogar na bani
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
01 października 2021Gruby_Szczur pisze: Generalnie nie lubię stymulantów za wyjątkiem amfy która daje mi towarzyskość świeżość umysłu lepszy refleks i pewność siebie. Inne ketony nigdy mi się nie podobały, zawsze lubiłem benzo/opio albo psychodeliki. MDMA tez taka sobie dla mnie ale 4-MMC mnie pozytywnie zaskoczył. Świetny stymulant i w odpowiednich dawkach idzie spać po melanżu co prawda na początku ciężko ale da się no i ta euforia która jest taka jakby czysta w miarę. Nie jest to nierozgarnięcie jak po cmc tylko taka do opanowania. mef jest naprawdę świetnym związkiem na imprezy, nawet nie trzeba z niczym mieszać a po Władku zawsze ciągnie do flaszki
A jak już cośmy od lat to nerwice i inne takie.
No i wiadomo, powyżej pewnego pułapu zjazd to katastrofa.
Imprezowo swojego czasu bardzo wysokie noty zbierało 4-FMA no i wiadomo furany (like 5-MAPB). To już jednak zależy od pacjenta i jego upodobań
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach
Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.
USA. Takiej zmiany w kwestii marihuany nie było od dekad
Ministerstwo sprawiedliwości USA zmieniło w czwartek klasyfikację produktów z marihuany. To najdalej idąca zmiana polityki w tej sprawie od dekad. Marihuana znalazła się w "koszyku" substancji o umiarkowanym lub niskim potencjale uzależnienia, takie jak ketamina, paracetamol z kodeiną i sterydy anaboliczne.