Dział służący dyskusji nt. spraw, gdzie postawiony został zarzut z art. 62, 62b, lub 64 Ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Posiadalem przy sobie 47bodajże gram I za to 14 miesięcy bezwzględnego to jakaś paranoja :liść:
  • 2001 / 492 / 0
Byłeś już wcześniej karany?
Tylko posiadanie czy handel?
Miałeś adwokata?

Strasznie dużo jak za taką ilość. (Zakładam, że mówimy o ziole ? ).
  • 3 / / 0
Cześć, czy byłby ktoś w stanie rzucić link do wątku lub napisać różne protipy/zasady, aby uniknąć nieprzyjemności związanych z obrotem MJ? Mam na myśli tutaj protipy do supplier oraz customer.
Jeżeli temat się ponawia poraz n-ty to przepraszam, ale spędziłem trochę czasu poszukując podobnego tematu i niestety nigdzie nic bardziej szczegółowego nie znalazłem.
Uwaga! Użytkownik kolib342 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 26 / / 0
kolega dostał 2,5 roku za 2gramy zioła także no.
  • 2705 / 574 / 0
To musiał chyba być wcześniej z 10 razy karany i mieć zawiasy @up.
25 sierpnia 2014Melancthe pisze:
Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
  • 1074 / 124 / 3
To na samoukaraniu?
  • 17 / 6 / 0
Bardzo dużo ja dostałem 1,8 przy posiadaniu 0,5 , handlem 3x, udzielanie nieletnim 1x udzielanie doroslym 2x
Protip dostałeś wyrok to biegaj bierz papuge i apelacje składaj
protip bierz sztorke filoka i pisz o dozor elekt ( chyba ze jestes R'ka to zapomnij)
protip Pakuj pinkel i leć na puche ( Gdzies zamiescilem temat o przedmiotach które mozna zabrać do puchy) (oczywiscie zalezy do jakiej ale zasze wawrto zabrac wszystko najwyzej nie przejdze pare rzeczy i na depozyt dadzą)
protip wychabeć sięi z głowy XDD (Sarkazm)
Masz zarzut handlu ?
Na to nic nie poradzisz jedynie zmiane zeznań świadka który przyznał ze mu sprzedałeś
bez świadka niema zarzutu
jesli zajechales to malolatowi szykuj sie ze bedziesz startował od 3lat + (Zbrodnia)
a doroslemu to od 3mies mozesz wylapac
chyba ze w przypadku mniejszej wagi to dostaniesz poniżej tego co w kodeksie pisze
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Mężczyźni z Teksasu skazani na więzienie. Podszyli się pod DEA, żeby ukraść narkotyki

Kary po kilka lat więzienia otrzymali mężczyźni z Teksasu, którzy podszywali się pod agentów DEA, próbując ukraść marihuanę z domu w południowym Oregonie. Celem było kilkaset funtów narkotyku. Kradzież została udaremniona przez interweniujących na miejscu policjantów.

Wszędzie zapach marihuany. Partner Świątek mówi głośno o problemie

Casper Ruud, mikstowy partner Igi Świątek na US Open, skarżył się na zapach marihuany na kortach w Nowym Jorku. To nie pierwszy raz, gdy zawodnicy zgłaszają ten problem.

CBŚP zlikwidowało laboratorium narkotykowe. Zabezpieczono ponad 800 kilogramów klefedronu

Policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Prokuratury Krajowej, przeprowadzili skoordynowaną akcję w powiecie pruszkowskim. Na terenie posesji odkryto kompletną linię produkcyjną do wytwarzania narkotyków oraz zabezpieczono setki kilogramów niebezpiecznej substancji psychotropowej w postaci klefedronu o czarnorynkowej wartości ponad 4 mln PLN.