Właśnie mnie ciekawi, bo może to wynikać z takich efektów przy dłuższym stosowaniu, że po zejściu zolpi bazowo ciało gorzej operuje sercem.
Zmierzam do tego, że dokładnie taką informacje czytałem też o stosowaniu benzo (czyli np. podczas działania zbija a przy dłuższym stosowaniu bazowo pogarsza)
to moja ostatnia szansa dla tego srodka i jak nie da rady to chyba sie przejde do magika po jakis estazolam albo klony :p
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
Ja schodzę z tego badziewia
Było już ponad 4 tabsy jednorazowo , tylko przed spaniem codziennie od kilku lat.. ciało zaczęli domagać się żarcia w ciągu dnia i tu chyba nastąpiła granicą której nie mogłam już złamać .
Od 1 września zeszlam na połowę tej dawki , lekarz włączył mi antydepresanty. Pierwsze dwa trzy tygodnie nie były fajne...wachlarz odstawiennych objawów . Teraz schodzę spokojniej . Od dziś 7,5 mg .
27 września 2021Leilani87 pisze: Jako osoba uzależniona od tego mam pytanie po co dajecie to w nos? Przecież to nie ma szybszego wejścia, a działanie osłabia się. Z ciekawostek mogę dodać ze przy dobrej tolerce wieksza ilosc nie działa nasennie a pobudzająco.
"Rutyna to rzecz zgubna "
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.
Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?
Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.