Produkty medyczno-farmaceutyczne opatrzone nazwami generycznymi.
ODPOWIEDZ
  • 960 / 17 / 0
Czy iporel może powodować silna biegunke?
  • 960 / 17 / 0
Czy klonidyna da rade na uderzenia goraca dla chłopaka po snri ?
  • 960 / 17 / 0
Mi dermatolog przepisał iporel na nadmierna potliwość?
  • 3901 / 563 / 0
Ciekawą konwersację ze soba prowadzisz %-D

@pauleta1987

Pauleta bierzesz ten Iporel? Codziennie?
Jak się sprawdza?
  • 960 / 17 / 0
Dermatolog na potliwosc rozpisał mi takie dawkowanie 3dni 2x1 później 2rqno i 2wieczor
  • 1500 / 92 / 2
Da radę na receptę farmaceutyczną i zadziała jak Atarax?Bo to na ciśnienie tak, to chyba lek ratujący zdrowie?

Skutki uboczne: pobudzenie, nerwowość, bezsenność, kołatanie serca, tachykardia, bradykardia, osłabienie, uczucie zmęczenia.Rzadko występują zaburzenia snu?????I niby to pomaga w zaśnięciu, a może pobudzić.
action movie:gun:
  • 1500 / 92 / 2
Dobra sprzedali mi z litości bez recepty na razie zarzuciłem 75 mikro, lek trochę drogi 15 zł.Napiszę czy chiluję za jakiś czas.

Ok, działa jak hydroksyzyna.
action movie:gun:
  • 24 / 1 / 0
Czy jak pójdę do rodzinnego i powiem o sytuacji schodzenia z opioidów uda mi sie uzyskac receptę na Iporel? Czy raczej ciężko?
  • 166 / 22 / 0
Powiedz że bierzesz to na nadciśnienie i wypisze bez problemu.
  • 960 / 17 / 0
Czy klonidyna może zmniejszać ciepłotę organizmu np gdy ciało jest gorące u mezczyzn?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków

Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.

CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób

Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.

Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi

Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.