Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2532 / 600 / 0
Wow gratuluję,tak to to :)
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5 / 2 / 0
Dzięki wielkie! Widocznie szczęście początkującego :)
  • 5 / 2 / 0
Oops!… I did it again!
Czyżby znów szczęście początkującego?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 7 / 8 / 0
Z jakiego regionu Polski?
  • 2 / / 0
sieeema
dzisiaj byłem sobie na spacerku w lesie w poszukiwaniu łysiczki. Miałem z nią już kontakt wcześniej ale tylko poprzez branie w formie skruszonej i wysuszonej. Czy jesteście w stanie określic czy którykolwiek z tych grzybów to łysiczka, czy po prostu kopnę w kalendarz. Załączam zdjęcia https://imagizer.imageshack.com/v2/433x ... cqOSYA.jpg
https://imagizer.imageshack.com/v2/1879 ... Ust3XM.jpg
zebrane na śląsku
  • 15 / 4 / 0
@antzey to nie to.
  • 2532 / 600 / 0
@antzey Najpierw się zorientuj gdzie rosną łysiczki lancetowate.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
Dzień dobry, skarbówka ;), ostatnio sobie przechodziłem obok lasu to zajrzałem po grzybki, znalazłem oto takie cuda ale bez potwierdzenia od kogoś nie jestem w stanie tego oszamać ;), zdrówka i dużo grzybów ;D
  • 4932 / 859 / 0
To nie to.
  • 6 / / 0
Witam wszystkich. Bardziej obeznanych użytkowników proszę o info jeśli to możliwe jakie to grzyby. O ile pewnie z tymi całymi nie będzie problemu, to większy problem z tymi zmielonymi. Dodam tylko że po zjedzeniu ich 5gm była naprawdę heroiczna faza.
Ostatnio zmieniony 15 września 2021 przez angiemamakofa, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).