Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Nie licz na to, że gdzieś znajdziesz jakiś "żel" też to kiedyś przeglądałem. Teraz nie zamówisz giebla z clearnetu, nie ma takiej opcji. A nawet jak znajdziesz vendora to dostaniesz paczkę z BDO. Nikt nie będzie sprzedawał g bo to proszenie się o kłopoty. W razie wtopy- litr to 1000 działek dillerskich. Jakby to wyszło przed sądem? Nawet nie chcę wiedzieć
Nadziei w tym temacie brak.
Mam nową dziewczynę i bzykaliśmy się dwa razy, ale ona się bardzo stresuje w łóżku, czy ją porównuję z byłymi i czy mnie zadowala.
Na pewno pierwszą próbę podejmiemy z alkoholem, ale zastanawiałem się, czy spróbować też innym razem jej dać trochę GHB (oczywiście mówimy o dobrowolnym stosunku), żeby się dziewczyna rozluźniła, bo ma strasznie ściśniętą pochwę i również problem z wilgotnością.
Jak to się przełoży na jej doświadczenie i samą fizjologię?
Jakaś dziewczyna może się podzielić swoimi przeżyciami
Ja będę trzeźwy, żeby o nią zadbać i mieć wszystko sprawne
Fajnej zabawy życzę.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.