Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
Zablokowany
  • 161 / 5 / 0
20 sierpnia 2021Morfeo pisze:
@Zniszczony34
Rumianek jest w pyte. Chyba glicyna też by pomogła. Dowalaj więcej magnezu z b6, gdy masz drażliwość i nie mieszaj tego z kawami. Do tego palenie to gówno i niezbyt dobry pomysł do miksu. Magnezu w ogóle sobie nie żałuj, najlepiej kup proch z allegro, jakiś cytrynian, bo szkoda kasy na te apteczne trochę lepsze.

Najważniejsza porada:
Więcej nie znaczy lepiej. Obniż dawkę i zobacz jak reagujesz. Wiem, że to ciężkie do zrozumienia, szczególnie jak ktoś napieprzał stimy, ale tutaj naprawdę czuć różnicę i 10mg lepiej zadziałać może niż 20mg.
potwierdzam na mnie przed detoxem ostatnim lepiej działało np. 30 niz 40 generalnie metylofendidat jest bardzo kaprysny czasami w poscie wyzej moim jest na to potwierdzenie czasami zadziala swietnie poznawczo i troche osychicznie a czasami poznawczo tez dobrze ale jest taka speedoeuforia ze nie idzie usiedzieć w miejscu i jnie gafac z kims dlatego najlepiej zarxucic albo wciagnac jeszcze przed praca jak macie sidy po metylo to polecam z pregabaliny mam tak ze jak nie zabiore pregabaliny to psychicznie dziala negatywnie dlatego oregabalina to dla mnie boska czastka :trucizna: :*
  • 989 / 76 / 0
Mam dużo metylofenidatu i chuj wie, co z tym zrobić, bo ani to to nie działa jakoś rekreacyjnie na mnie, ani nie niweluje za bardzo ADD. Chociaż na innych działa euforycznie, podobno, to na mnie tylko tak jakoś, dziwnie...
Egoista, ale miły.
Narcyz, ale nie ostentacyjny.
Kłamca, ale wrażliwy.
Miło mi Cię poznać.
  • 1299 / 259 / 0
to DXM ok 40mg razem z tym jebnij i zobacz, moze lepiej %-D
  • 1174 / 225 / 23
@Błazen
Wiem co czujesz. Ja sobie kolekcjonuje opakowania z nudów. Dawki 10mg są ok, mam przepisane 60mg dziennie. Większe powodują doła. Lek działa z 2-2.5h po zażyciu. Euforii żadnej, tylko lekko większa gratyfikacja lub uspokojenie czasami. Motam go dla hobby
  • 161 / 5 / 0
@Morfeo a widzisz mi daje spedoeuforie i polepsza funkcje poznawcze wrecz po dlugim detoxie dodaje kilkadziesiat iq
  • 989 / 76 / 0
No nie wiem, zjadłem raz 20 mg rano i później 20 mg o 14 i byłem naspidowany, ale nie o to mi chodziło, następnego dnia powtórzyłem i w drugą mańkę: brak efektów, a spodziewałem się, że nie będę zapominał, że mam zajechać po zakupy, bo te skakanie myśli z kwiatka na kwiatek wkurwia mocno. A najgorsze, że przez całe życie wiedziałem, że coś ze mną nie tak, tylko nie wiedziałem, że to ADD, bo nigdy nie byłem nadpobudliwy, a "marzycielski", kurwa...
Egoista, ale miły.
Narcyz, ale nie ostentacyjny.
Kłamca, ale wrażliwy.
Miło mi Cię poznać.
  • 113 / 5 / 0
Jak jest z łączeniem mwtylofenidatu z wenlafaksyną? Bo wenla niby wpływa na noradrenaline tak jak metylo, można brać, ktoś brał taki mix ze wenla na codzien i metylo sporadycznie?
  • 494 / 134 / 0
@miromirek223 brałem dość długo duloksetynę z MPH codziennie i nic złego się nie działo, zajrzyj po prostu do ulotek obu leków
PW - pamiętaj o privnote.com
WickrMe m0rningzolpi
mail little.liar@hush.ai

w przypadku kontaktu mailowego bądź przez Wickr - proszę o przedstawienie się nickiem z [H] w pierwszej wiadomości
  • 92 / 11 / 0
22 sierpnia 2021procent20 pisze:
Mam dwa pytania, być może je wcześniej już zadawałem - bo biorę MPH od marca, ale miałem chyba miesiąc przerwy.

1. Co w przypadku jak zachodzi to zjawisko tolerancji wstecznej? (czy jakoś tak pokrewnie to się nazywa, jak źle powiedziałem to sorki)
po miesiącu z concertą 18 rano, dodawałem kolejną 18 w południe, ale po dwóch tygodniach już ta popołudniowa dawka po prostu mnie rozwalała :( nie dało się zasnąć + rozdrażnienie + beznadziejne pobudzenie. Przestałem brać tą popołudniową dawkę znowu, i biorę tylko poranną, czy w tym wypadku mogę tak odstawiać i wracać do dawki czy muszę na siłę ją brać?

2. Przeciwbólowe.
Co za środek mogę bezpiecznie brać? Lekarz powiedział, ze z tym tramadolem nie powinienem się bać, on to konsultowała jeszcze z innymi lekarzami i niby, jeżeli nie było w przeszłości problemów z padaczką, to można brać (w charakterystyce leku nie ma wskazanej interakcji), no ale, że naczytałem się już tutaj, że to takie złe kombo, to się teraz boję. kodeiny też się boję tykać, a to dlatego, bo po prostu zauważyłem, że podoba mi się ta 'faza' i zamiast brać przeciwbólowo, to żarłem po prostu żeby było miło. Co mocnego, działającego naprawdę przeciwbólowo (problemy z plecami) polecacie? Leki bez recepty nie działają, przeciwzapalne pokroju naproxen czy rantudil też nic, ketonal 200mg raz na kiedyś czuć, ale też słabo. baklofen, czy pregabalina odpadają. Coś, co nie wchodzi w interakcje z MPH, nie ma potencjału uzależniającego, a jednocześnie działa super przeciwbólowo? (tak, wiem, brzmi zbyt idealnie :()
Pozwolę sobie zrobić BUMP, bo dalej mnie męczą te kwestie, może mi ktoś będzie w stanie pomóc :x
Annie Crawford is an FBI Agent. She is a mentally disturbed woman who constantly sees hallucinations. She is suffering from bipolar disorder, and takes excessive amounts of Lunatrix and is extremely paranoid
  • 3455 / 557 / 2
Nie chce mi sie czytac calego tematu metylofenidat to te tabletki medikinet dobrze kojarze?
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Newsy
15 lat niechcianych badań. A teraz nowa rewolucja w psychiatrii

Specjalista z Wielkiej Brytanii nie ma wątpliwości, że jesteśmy świadkami nowej rewolucji w psychiatrii. Psychodeliki, jak psylocybina i MDMA, zdobywają coraz większe zainteresowanie naukowców w leczeniu depresji i innych zaburzeń psychicznych.

USA: Co czwarty kierowca, który zginął w wypadku, był pod wpływem marihuany

Nowe badanie przeprowadzone w stanie Ohio pokazuje, że ponad 40 proc. kierowców, którzy zginęli w wypadkach drogowych, miało we krwi THC – substancję psychoaktywną zawartą w marihuanie. Średnie stężenie było wielokrotnie wyższe niż poziom uznawany za bezpieczny.

Rozbita grupa pseudokibiców zajmująca się przemytem narkotyków

Ponad 2,5 tony narkotyków mogło trafić na polski rynek dzięki działalności zorganizowanej grupy przestępczej wywodzącej się ze środowiska stołecznych pseudokibiców. Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji i Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Krajowej skutecznie uderzyli w struktury przestępcze, zatrzymując jej kluczowych członków.