...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 90 / 1 / 0
Niedługo czeka mnie skręt po buprze... Dlatego już planuje obstawe lekową. I tutaj do was pytanie czy taki zestaw na sen się nie gryzie w żaden sposób...
-Chloroprothixen 50 mg
-hydroksyzyna 50 mg
-Mitrazepina 30-60 mg
Ewentualnie jeżeli to nie pomoże to dorzucę
-Ketrel 100-200 mg
-estazolam 2 mg

Wiem że to jest kombo które by uspiło słonia ale mam dużo tolerancja na każdą z tych substancji... Pozdrawiam z góry dziękuję za odpowiedź
  • 12885 / 2513 / 0
Wg. mnie nic się nie gryzie.
  • 90 / 1 / 0
A co jeżeli bym brał do tego jeszcze opipramol?
  • 164 / 19 / 0
Jesteś facet czy pizda? Skręt jest niezauważalny. Załatw mirrę i esta. Reszta to zabawki, a ja jestem antyfanem neuroleptyków na maksa.
Substancje psychoaktywne powinny być dodatkiem do życia a nie na odwrót.
W innym przypadku będziesz wzywał pomocy głosem szopa pracza czego osobiście nie życzę lol
---- :korposzczur: -----
  • 3455 / 565 / 2
Ja polecam na sen kwetiapine.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9 / 1 / 0
Mirta 15mg + 100mg kwety i śpisz jak niemowlak
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Amerykanie zamieniają alkohol na konopie. Media straszą uzależnieniem, a statystyki pokazują sukces

Nagłówki amerykańskich i światowych mediów znowu uderzyły w alarmistyczne tony. Wszystko za sprawą najnowszych badań opublikowanych na łamach prestiżowego czasopisma JAMA Psychiatry, z których wynika, że w USA rośnie odsetek osób zmagających się z problematycznym używaniem marihuany (CUD) – szczególnie wśród mężczyzn powyżej 35. roku życia.

Marihuana zmniejsza stres? To nie musi być prawda

Regularni użytkownicy konopi często deklarują, że marihuana pomaga im w walce ze stresem. Najnowsze ustalenia naukowców pokazują jednak, że subiektywne poczucie ulgi w dużej mierze wynika z efektu placebo. Choć THC faktycznie wpływa na niektóre wskaźniki fizjologiczne, inne pozostają bez zmian, a część – jak tętno – wręcz rośnie. Badanie przeprowadzone przez naukowców z Washington State University oraz Arizona State University objęło 120 osób regularnie sięgających po marihuanę. Eksperyment przeprowadzono metodą podwójnie ślepej próby (ani uczestnicy, ani badacze nie wiedzieli, kto otrzymuje substancję czynną).

Marihuana w Szwecji — jedno z najostrzejszych praw w Europie

Szwecja karze nie tylko posiadanie marihuany, ale samo bycie pod jej wpływem — to rzadkość na tle reszty Europy. Od ponad trzydziestu lat policja może zlecić test na miejscu przy samym podejrzeniu, a dostęp do konopi medycznych pozostaje w praktyce symboliczny.