Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 59 / 2 / 0
Opis
Nazwa: Bitcoin
Kolor: różowy
Kształt: okrągły, bez podziałki
Logo: bitcoin na jednej stronie
Gdzie kupione: wlkp
Kiedy kupione: lipiec
Sposób przyjęcia: oral
Opis działania: na start połówka, czas ładowania około 40 min weszło za słabo. Dorzucone kolejne pół i juz było dobrze. Działania typowo emkowe. Po 2,5h dorzucona jeszcze jedna, co wzmocniło bombe, poszła bardziej w strone kanapowej. Zejście bezproblemowe, spanie również
Ocena działania: Za względu na słabą moc 5/10
Dodatkowe komentarze: Jeśc calaka jeśli jest juz się w miarę doświadczonym

Pytanie
Nazwa: ananas
Kolor: miętowy
Kształt: ananasa
Logo: tabletka wygląda jak ananas w 2D
Kiedy kupione: lipiec
Miał ktoś styczność? Dostałem w ramach próby, ponoć mocne
  • 72 / 4 / 0
Opis
Nazwa: Czaszka
Kolor: Fioletowy
Kształt: czaszka
Logo: MB / MyBrand
Kiedy kupione: tydzień temu
Opis działania: sztos, czuć w tym czystą emkę. Zaczyna wchodzic po 40m-1h, peak to może 2.5h. Trochę lata szczęka, choć nie zawsze, guma pomaga. Testowane dwa razy, raz po połówce z dorzutką i raz całość od razu - za drugim razem lepiej, ale gorzej było zasnąć 🤪

Ogólnie polecam, euforyczne i pluszowe, ale na imprezę tez pewnie by się nadały.
  • 3 / / 0
Nazwa: Shell (Muszelka)
Kolor: Zielona
Kształt: Muszelka, jak logo stacji beznzynowej :)
Gdzie kupione: Śląsk
Subiektywna ocena: 7/10
Opis: Wchodzi po około 20 minutach (brałem na pusty żołądek). Pierwsze wrażenia, nagle wyostrza się wzrok, kolory stają się wyraziste (polecam brać wieczorem lub w nocy) ja sobie zorganizowałem wcześniej ledy i kulę ledową z castoramy za 15zł robi efekt. Stopniowo rośnie chęć dotykania się z ludźmi, jest mega przyjemnie, uczucie ciepła, można świadomie wybrać czy chcesz tańczyć czy przytulać się z innymi (uczucie miłości) i rozmawiać. Świetnie wchodzi muzyczka, brać od razu całą po 2/3h doładować się połówką zabawa do 5 rano :)
  • 34 / 2 / 0
Pytanie
Nazwa:
Kształt: Okrągła. gwiazda na przodzie i przedziałka z tyłu
Kolor: Szary
Kupione: Pomorskie
  • 828 / 252 / 0
Nazwa: hulk
Kolor: zieleń
Kształt: kółko z ryjem hulka
Gdzie kupione: śląsk
Kiedy kupione: tydzień (?) temu
Dodatkowe komentarze: Bardzo kruchliwe pixy, można było mocniej scisnąć i by się rozpadły. Jadł ktoś takie cudo niedawno albo testował odczynnikami? Z ziomalem wrzucaliśmy i następnego dnia drugi też ją jadł i oni twierdzą, że to nie ema a dla mnie to jak najbardziej ema i się zastanawiam teraz.
Ten co jadł drugiego dnia pod wieczór narzekał na bardzo długą stymulacje. Do rana nie mógł spać. Drugi twierdzi że o ile po pierwszej połówie wszystko było sí, to po drugiej zaczęła się u niego psychodeliczna jazda.
Imo to po prostu kwestia dużej dawki i zioła, bo już pierwszy rzut fajnie nas przemielił. Ja potwierdzam jego słowa o falowaniu obrazu i innych dziwnych przewidzeniach ale dla mnie to standardowa mkowa psychedelia i nic niepokojącego. Potem jeszcze dociągnąłem dwa balony z N2O i wszystko było w jak najlepszym porządku.
Ktoś coś?
23 października 2020Dualizm22 pisze:
CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
:halu:
  • 94 / 5 / 0
fioletowe chupa chups, ktoś miał ostatnio styczność?
  • 9 / 1 / 0
Nazwa:???
Kolor: Różowe
Kształt: kółka
Logo: brak
Gdzie kupione: 3miasto
Kiedy kupione: 08.2021

Ktoś coś wie na ten temat? Podobno na czystej mc
  • 153 / 14 / 0
Nazwa: Red Bull
Kolor: chuj wie, jakiś blady różowy czy coś
Kształt: jak na zdjęciu
Logo: przód napis i logi byka, z tyłu podziałka
Gdzie kupione: kujawsko-pomorskie
Kiedy kupione: sierpień 2021
Dodatkowe komentarze: nietypowe redbulle, zna ktoś? Wrzucam dwa zdjęcia:

https://ibb.co/z20VcwF
https://ibb.co/WBb1STy
  • 1 / / 0
Nazwa: Bitcoin
Kolor: granatowy z brokatem!
Kształt: koło
Logo: bitcoin
Kiedy kupione: lipiec 2021
Opis działania: najlepsza pigula w moim zyciu, zaladowalam najpierw jedna, wczytywala sie godzine i juz po jednej stan byl boski, totalne rozplyniecie i euforia, super silne uczucie milosci, pozniej ladowalam jeszcze po polowkach dla przedluzenia, łącznie zjadlam dwie. Moc okolo 300
niestety skonczyly sie juz a mega za nimi tesknimy:) czy ktos cos wie o nich? ktos probowal i podziela zdanie? skad pochodza i gdzie mozna dostac obecnie?
dorzucam fotke, lekko niewyrazna ale lepszej sie nie dalo, widac drobiny brokatu
[ external image ]
  • 6 / / 0
Logo : czaszka punisher
Kształt : kosztal czaszki Punishera
Kolor : jasno pomarańczowe
Gdzie kupione : WLKP
Kiedy kupione : sierpien

z przodu czaszka punishera z tylu galdkie, kolor jasnopomarańćzowy łatwo sie łamiace krusza sie na brzegach

ktos cos ?
ODPOWIEDZ
Newsy
Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.