Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
Zablokowany
  • 3455 / 562 / 2
@Demis masz chorą głowę musisz się leczyć. Swoją drogą grama pregeby bym Ci nie wypisał.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3455 / 562 / 2
@Demis masz chorą głowę musisz się leczyć. Swoją drogą grama pregeby bym Ci nie wypisał.

Coś mi się źle klikło proszę o usunięcie drugiego posta.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1195 / 223 / 32
@Mefistofeles1945 Czy Ty nabijasz sobie licznik, czy to jakiś błąd?

@igla83 jaka wyrafinowana odpowiedź :D hahaha
Kto pisze, ten pamięta! Pisząc dla NeuroGroove.info nie tylko nie zapomnisz swoich doświadczeń z substancjami odmieniającymi świadomość, ale również powierzysz je pamięci tysięcy czytelników. Wiesz, co to oznacza? Pisz!
  • 384 / 39 / 0
Twoim głównym problemem Demis wydaje się być łączenie pregabaliny z alko i buchem, zmień to, zejdź z pregaby na niższe dawki, wskocz na samo piwko. Mówię Ci to pomaga, dasz radę.
Uwaga! Użytkownik NicNieBralem2000 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3455 / 562 / 2
Nie mam potrzeby nabijania licznika dwa razy mi się jakoś niechcący kliknęło wyślij czy coś Klamm napisałem że jeden post wyżej raz do usunięcia. Jakiś błąd czy coś. Nie wiem.
  • 24 / 4 / 0
Parę lat temu pamiętam wpisy @Demis, nie spamiętam o jakich narko, ale wiem, że bawił się za dobrze. Miał też chyba inne konto przed Demisem, i też było aż za wesoło, ale narracja była z grubsza inna. Bez wątków o kobiecie i rodzinie. To co napisał @Klamm powinno być dla ciebie @Demis opus magnum pierwszego kroku do wyjścia z tego gówna, w którym tkwisz. Masz ogromną przewagę nad wieloma tu na podobnym levelu miłości do narko, że nie masz srogiego romansu z opio. Twoja matka ma na 100% problem ze współuzależnieniem, ale to że ty robisz to co robisz, domniemam, jest efektem jej nadopiekuńczości w czasie twojego dojrzewania. Niewykluczone, konfabuluję, że może gdzieś ta twoja najbliższa rodzina jest dysfunkcyjna dlatego masz takie nieodparte ciągoty do regulacji swoich emocji. Bo znikąd to się nie bierze.
  • 55 / 10 / 0
03 sierpnia 2021igla83 pisze:
@mukbak "Zamknij ryj przemoc nigdy nie jest rozwiązaniem"

Ryj to być może ma twoja stara, więc i ty zapewne też, ja mam twarz i usta ale zawsze mam je zamknięte kiedy pisze jakiś post, więc jak widzisz nie mogę spełnić twojej prośby.
Nie no, wybacz. Wybacz, że jestem dzbanem i załączył mi się agresor i zarówno hipokryzja, bo krytykuje przemocowość, jednocześnie używając przemocy pisemnej. Po prostu doświadczyłem dużo zbędnej przemocy w życiu i niezależnie od sytuacji, za każdym razem ona pogarszała mój stan - nawet w momentach, kiedy przysłowiowo "mi się należało". Uważam, że to nigdy nie polepsza sytuacji i daje jedynie upust emocji osobie, która jest agresywna. Przepraszam Cię, Igło. Przepraszam za to, że byłem niemiłym burakiem.
  • 1223 / 487 / 0
@mukbak No to się zgadzamy i rozumiemy, ja też widziałem w życiu dużo bezsensownej przemocy i
jestem jej wrogiem, ale jako człowiek słaby czasami uciekam się do agresji słownej, z czego nie jestem dumny, więc przepraszam że cię obraziłem, dobrze wiem że przemoc nie rozwiązuje żadnego problemu, rodzi tylko następne.
  • 1959 / 204 / 0
Jejku, zapomniałem o tym temacie już nawet. Co prawda dużo czasu nie minęło, ale trochę odkopany został.

@chcezyc, oj nie licytowałbym się kto ma nad kim większą przewagę. Jestem politoksy, a politoksy wcale nie jest uzależnieniem dużo łatwiejszym z wyjścia niż opio. Do tego opio też lubię. Jak założyłem tu pierwsze konto (Dextem), to byłem w 2 miesięcznym ciągu na kodeinie, dawki 300-450mg.

Do tego od tamtego czasu (luty, marzec), znów trochę wróciłem do opio i przewijała się kodeina, PST, tramadol i DHC, a za czasów świetności RC to i furanyl fentanyl czasem w łapki wpadł ;)

Zmieniło się trochę od tamtego czasu, rozstałem się z tamtą kobietą, miałem przelotny romans z mężatką, ale ogólnie jakoś przestałem narzekać i po prostu stwierdziłem, że będę robił to co lubię.
Take DXM and Be Happy
  • 1195 / 223 / 32
A co lubisz robić? Tylko nie odpowiadaj, że lubisz ćpać %-D
Kto pisze, ten pamięta! Pisząc dla NeuroGroove.info nie tylko nie zapomnisz swoich doświadczeń z substancjami odmieniającymi świadomość, ale również powierzysz je pamięci tysięcy czytelników. Wiesz, co to oznacza? Pisz!
Zablokowany
Newsy
Narkofabryka w dawnej stadninie

Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.

Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem

Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.

Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach

Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.