Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5801 / 1193 / 43
Jak w temacie. Zapraszam do dyskusji.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 2734 / 587 / 0
A po co pić, jak można podać P.R.
25 sierpnia 2014Melancthe pisze:
Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
  • 3455 / 557 / 2
Oho mój temat. Chociaż nie piję już 10 miesięcy alkoholu ze spirytusem miałem sporo faz.

Najlepiej smakuje ze zmrożoną prawie pepsi czy tam colą w zwykłym drinku. Na dno wlewamy odpowiednią ilość (najlepiej niewielką wiadomo z racji, że takowego nie powinno się pić nieprzegryzionego, odstanego kilka dni) i resztę zalewamy po czubek drinka pepsi colą. I tak sobie możemy drinkować do kolejnej małpki.

Z racji, iż jest po takich drinkach faza fest polecam dobrze pojeść przed drinkowaniem i najlepiej pić w obecności towarzysza z racji, iż takie drinki nie są jakieś za specjalnie zdrowe.

Ja tylko w ten sposób piłem spyrol czyli w drinku tak jak wódy się wlewa no byleby nie przesadzić można trochę mniej.

To chyba by było na tyle, jeśli chodzi o picie bezpośrednie spyrola. Oświećcie mnie jak można pić w czymś innym zamiast coli czy spritea.

Tak wychodziło chyba, że małpka to było tak jakbyś wypił sobie sam pół litra, także z tym też trzeba uważać, bo film całkiem łatwo jest sobie na tym w stanie surowym czyli spyrol z drinka ściąć. Nie namawiam ale da się w drinie pić.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 357 / 47 / 0
Zawsze starsi uczyli że spiryt trzeba pić na wdechu. Ot, cała filozofia
"Jak udała się wizyta- recepta wypisana na sen i fobie?
Do dziś wybieram numer Grzesia, chociaż leży w grobie
Znów umarło kilka osób, ja tylko czekam na swą kolej
My tylko czekamy w kolejce"
  • 4935 / 859 / 0
Bo się może w ustach zapalić.
  • 357 / 47 / 0
Coś podobnego słyszałem, że można sobie przełyk poparzyć, czy jakoś tak. Jak wspominałem, koniec pieśni
  • 3455 / 557 / 2
Dlatego pije się go w drinku.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 357 / 47 / 0
W drinku to równie dobrze można wódke pić. Nie po to jest spiryt żeby pić go jak pizda na imprezie wiejskiej.
  • 3455 / 557 / 2
Nie czemu dobrze się go tak pije.
  • 1100 / 273 / 0
zdarzyło mi się pić czysty, popijany takim koncentratem-cytrynką z żółtej butelki. problem jest taki, że spirytus ścina nabłonek, tak, że potem można sobie dziąsła obierać. lepiej rozcieńczyć go tą cytrynką tak do 80 volt i wtedy pije się znakomicie.
Uwaga! Użytkownik 3ldritch nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Polska narkotykowym liderem Europy. Kwitną nielegalne laboratoria

Bijemy europejskie rekordy w produkcji narkotyków syntetycznych. W 2024 r. laboratoria opuściło kilkadziesiąt ton substancji. W 2025 ten problem jeszcze się pogłębił.

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Nocna prohibicja godzi w wolność? „Nic tak nie zabiera jak alkohol i narkotyki”

Przeciwnicy nocnej prohibicji argumentują, że tego typu zakazy godzą w wolność człowieka. - Nic tak nie zabiera wolności jak alkohol i narkotyki - zauważyła w rozmowie z PAP psychoterapeutka uzależnień Anna Biskot.