Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
Na pewno odchudzanie duzo daje, ale moze znacie inne sposoby.
Dodatkowo mogę doradzić, iż odpowiednio dobrana fryzura może zmienić wygląd sylwetki głowy.
01 sierpnia 2021Ramzes92 pisze: Siema, bardzo lubie kiedy na ciagu moja twarz smukleje, podobam sie wtedy samemu sobie, czy jest mozliwe osiagnac taki stan bez brania?, mam na mysli czy istnieja jakies kosmetyki wyszczuplajace twarz.
Na pewno odchudzanie duzo daje, ale moze znacie inne sposoby.
A tak serio to schudnij, dobierz fryzurę i od razu będzie lepiej. Albo pierdol to. Każdy zgnije, nieważne jak przystojny czy inteligentny będziesz.
Do dziś wybieram numer Grzesia, chociaż leży w grobie
Znów umarło kilka osób, ja tylko czekam na swą kolej
My tylko czekamy w kolejce"
dieta+trening i duzo lepiej wygladasz nawet jesli waga stoi w miejscu
leki tez dosyc czesto sa odpowiedzialne i stosujac niektore nie ma szans na szczuly wyglad
Ogólnie z wyglądu sam sobie się podobam jak i często słyszę, że przystojny jestem, ale po kilku nockach to tragicznie się to zmienia. Szara skóra, zapadnięte oczy, wory pod oczami, skuchę usta i zapadniętą twarz
ja mam katar ty masz katar
możemy razem polatać
jak cię boli głowa to nie potrzebny jest ci Apap,
pokaże ci kto tu ma pazur choć to ty będziesz drapać,
wiem, ze lubisz gryźć ale nie rozgryziesz co mam w planach
Odwodnienie, brak snu,.zmęczenie, cienie pod oczami, zmiemists cera i pryszcze czy krosty.. albo tłuste czoło, popękane dłonie....
"Rutyna to rzecz zgubna "
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.
Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”
Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce
Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.