Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
Na pewno odchudzanie duzo daje, ale moze znacie inne sposoby.
Dodatkowo mogę doradzić, iż odpowiednio dobrana fryzura może zmienić wygląd sylwetki głowy.
01 sierpnia 2021Ramzes92 pisze: Siema, bardzo lubie kiedy na ciagu moja twarz smukleje, podobam sie wtedy samemu sobie, czy jest mozliwe osiagnac taki stan bez brania?, mam na mysli czy istnieja jakies kosmetyki wyszczuplajace twarz.
Na pewno odchudzanie duzo daje, ale moze znacie inne sposoby.
A tak serio to schudnij, dobierz fryzurę i od razu będzie lepiej. Albo pierdol to. Każdy zgnije, nieważne jak przystojny czy inteligentny będziesz.
Do dziś wybieram numer Grzesia, chociaż leży w grobie
Znów umarło kilka osób, ja tylko czekam na swą kolej
My tylko czekamy w kolejce"
dieta+trening i duzo lepiej wygladasz nawet jesli waga stoi w miejscu
leki tez dosyc czesto sa odpowiedzialne i stosujac niektore nie ma szans na szczuly wyglad
Ogólnie z wyglądu sam sobie się podobam jak i często słyszę, że przystojny jestem, ale po kilku nockach to tragicznie się to zmienia. Szara skóra, zapadnięte oczy, wory pod oczami, skuchę usta i zapadniętą twarz
ja mam katar ty masz katar
możemy razem polatać
jak cię boli głowa to nie potrzebny jest ci Apap,
pokaże ci kto tu ma pazur choć to ty będziesz drapać,
wiem, ze lubisz gryźć ale nie rozgryziesz co mam w planach
Odwodnienie, brak snu,.zmęczenie, cienie pod oczami, zmiemists cera i pryszcze czy krosty.. albo tłuste czoło, popękane dłonie....
"Rutyna to rzecz zgubna "
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach
Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.
Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem
Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.