12 lipca 2021Termos789 pisze: THC iv jest możliwe, nawet krąży na tubie jakiś filmik gdzie lekarze podają to wesołej denatce
Mam wrażenie, że nie znasz znaczenia słowa denat / denatka ; )
Czystego THC nigdy nie widziałem na oczy ewentualnie RSO czy dab-a ale jak to wstrzyknąć ??
Zostaję przy paleniu :))
13 lipca 2021jezus_chytrus pisze:Nie bardzo kumam.... lekarze wstrzykują coś trupowi i to stanowi dowód, że maryhuanen można sobie wstrzykiwać? Mogli przecież podać jej równie dobrze jakiś cyjanowodór i efekt byłby ten sam (tzn brak reakcji).12 lipca 2021Termos789 pisze: THC iv jest możliwe, nawet krąży na tubie jakiś filmik gdzie lekarze podają to wesołej denatce
Mam wrażenie, że nie znasz znaczenia słowa denat / denatka ; )
23 października 2020Dualizm22 pisze: CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
To jest troche zgadywanka, a nie chce zapodać sobie tyle ze jeszcze jutro bede spizgany, bo jutro poniedzialek i powrot do pracy po 3tyg urlopu :)
23 października 2020Dualizm22 pisze: CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.