20 lipca 2021Yanagami pisze: Myslicie ze warto wyczyscic nos przed fukaniem ? jak tak to jak ? da to mocnejszy efekt ? szybciej sie wchlonie i wejdze ?
20 lipca 2021Yanagami pisze: Myslicie ze warto wyczyscic nos przed fukaniem ? jak tak to jak ? da to mocnejszy efekt ? szybciej sie wchlonie i wejdze ?
IRIGASIN sobie kup.
Mam pytanie odnośnie różnicy w efektach po 3 mmc i 4mmc. Mianowicie po dość długiej przygodzie z 4mmc i odstawieniu go na około miesiąc postanowiłam wypróbować puder 3mmc. Byłam baardzo zaskoczona efektem.
Po 1-zero zapachu ((?)halo gdzie szczyny kota)
Jako ze mam sporą tolerancje wzięłam kreskę ok 200 (jeżeli to istotne 4 godziny wcześniej wypiłam piwo i dwa drinki), natomiast po 15 minutach stwierdziłam że to zbyt długi czas oczekiwania na mefedron wiec wzięłam kolejną około 150
Wjechało bardzo delikatnie. Zero zmiany ustawień dźwięków i obrazu na ultra HD jak w 4mmc i brak silnej euforii. Wcisnęło mnie w kanapę nie gorzej od MDMA i chciałam tylko leżeć i patrzeć w jeden punkt, z 4mmc tylko gadka i przesuszona morda. Po każdym kolejnym dorzuceniu efekt większego wciśnięcia w kanapę.
Pytanie: czy efekt 4 i 3 naprawdę aż tak się różni czy zrobiono mnie w ch z towarem?
jeżeli 3-MMC robi w podobnym stopniu to współczuję chujowego mefedronu
a no i ktoś tam o zapachu jakieś głupoty pierdolił, przecież każdy ogarnięty wie, że im lepszy mefedron tym słabszy zapach, a w smaku im czystszy, tym również bardziej ten smak dużo bardziej znośny.
piszę tu o białym ryżu, a nie jakimś żółtym czy szarym kryształku, który i tak jest zajebistym ketonem w porównaniu do tych wszystkich analogóww
30 czerwca 2021komasakaxd pisze: Po 17 dniach nie czuje już problemów z pikawą. Bardziej doskwierają mi problemy ze wzrokiem. Mam problem ze złapaniem ostrości i mam zawroty głowy. Czasami szczypią mi oczy. To od mefa czy zbieg okoliczności? Te problemy zaczęły się pojawiać jakoś po dwóch tygodniach od wzięcia, a wcześniej nic podobnego nie było.
najlepsze mefedrony, jakie jadłem to zawsze w takim dużym ryżu jak ten różowy
21 lipca 2021Erykeryk420 pisze: Siema jestem tu nowy i mam pytanko co zrobić jak za bardzo mi źrenice wypierdoli w najmniej odpowiednim momencie?
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów
Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.
Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176
20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.