Od 3h czuje silne pobudzenie,euforie,błogostan i empatie.
22 sierpnia 2019kedd pisze: Można spróbować połączeń, które podaje mo w opisie aksamitki:
Synergia
Nastrój: dziurawiec, yerba mate.
Relaks: maczek kalifornijski, bylica pospolita, bylica piołun.
Jeśli ktoś ma info o jakiejś roślince na którą widocznie wpływa księżyc prosiłbym o info
Wypowiedziałem wojnę Aksamitce
dzisiaj przygotowałem taki mix
Mięta pieprzowa,tytoń,cytryna(nie miałem kwasku cytrynowego w domu) oraz kawa.
Dodałem jeszcze promazyne bo słyszałem skąś że substancja zawarta w Aksamitce działa na receptory opioidowe i całość zapałem alkoholem 14%
jest piątek w poniedziałek przychodzi Aksamitka mam zamiar zaparzyć herbatę z samych kwiatów (około 2-3g) i parzyć ją 35 min i całość wlać do mikstury zagłady ludzkości
jakieś przeciwwskazania albo opinię?oczywiście zrobię tr jak dam radę i wrzucę na ten temat.
wypiłem całość i powiem szczerze mało się działo lekkie rozluźnienie ALE DOWIEDZIAŁEM SIĘ CZEGOŚ
Aksamitka fajnie się łączy z sałatą kompaksową ja robię tak
jebie wiadro z sałaty kompaksowej ususzonych liści a następnie wiadro z mixu tytoniu mięty pieprzowej i aksamitki
mocne rozluźnienie i błogostan polecam mocno
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”
Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.
Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki
Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.