21 lipca 2021NarcosSantos pisze: Nie wiem jak i ile bym kruszył oxycontin, to w pompie zawsze są małe drobinki leku i jest ich wiele. Zalewam wrzątkiem rozkruszony w pył lek i mieszam, mieszam, ładuje w pompkę i sa drobinki leku. Nie mam pojęcia jak to zrobić na zero w postaci płynnej.
21 lipca 2021DexPL pisze: Jak lubisz te "cząsteczki tabletki" w płucach, wątrobie, nerce, sercu i gdzie tam jeszcze dojdzie, to nie filtruj. Faktycznie, to nie potrzebna strata czasu i energii.
No i mniej swedzi, duzo bardziej suszy w porownaniu do DHC
21 lipca 2021NarcosSantos pisze: Nie wiem jak i ile bym kruszył oxycontin, to w pompie zawsze są małe drobinki leku i jest ich wiele. Zalewam wrzątkiem rozkruszony w pył lek i mieszam, mieszam, ładuje w pompkę i sa drobinki leku. Nie mam pojęcia jak to zrobić na zero w postaci płynnej.
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.