Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
jesli szukasz euforii a nie sedacji to powinienes wedlug mnie sprobowac oxy IV, majka moze cie rozczarowac.
07 lipca 2021ema112 pisze: IMO lepiej zdrapywac otoczke niz zmywac, bo schodzi jak guma i mozna ja zrywac platami, ale to tez pewnie kwestia preferencji. jak zmywac, to juz chyba latwiej spirytusem.
jesli szukasz euforii a nie sedacji to powinienes wedlug mnie sprobowac oxy IV, majka moze cie rozczarowac.
07 lipca 2021Marcins96 pisze:W tym temacie zdania są podzielone, wiele osób uważa że majka iv=największa euforia . Tyle samo zwolenników oxy, ale oxy brałem duże dawki i po i donosowo i się mega zawiodłem to chciałem teraz Majkę iv spróbować07 lipca 2021ema112 pisze: IMO lepiej zdrapywac otoczke niz zmywac, bo schodzi jak guma i mozna ja zrywac platami, ale to tez pewnie kwestia preferencji. jak zmywac, to juz chyba latwiej spirytusem.
07 lipca 2021sclero2014 pisze:No wlasnie Oxy brałeś tylko P.O i donosowo to calkiem co innego niż IV .. przy IV jest nieco inny profil działania, Majka IV ma mocne wejście.. jeśli chodzi o twoją dawkę wolałabym byś został przy 50mg bo uwierz lepiej by było " słabo " niż miało się zakończyć depresją oddechową i pogotowiem itp .. ale zrobisz jak uważasz twój wybór.. do do Oxy IV wydaję mi się że oksy jakoś ma inne działanie jest euforia.. ale Oxy dawni nie pukałem więc wiecej się nie wypowiem ..07 lipca 2021Marcins96 pisze:W tym temacie zdania są podzielone, wiele osób uważa że majka iv=największa euforia . Tyle samo zwolenników oxy, ale oxy brałem duże dawki i po i donosowo i się mega zawiodłem to chciałem teraz Majkę iv spróbować07 lipca 2021ema112 pisze: IMO lepiej zdrapywac otoczke niz zmywac, bo schodzi jak guma i mozna ja zrywac platami, ale to tez pewnie kwestia preferencji. jak zmywac, to juz chyba latwiej spirytusem.
Zresztą nie wiem czy dobrze to wykonałem. Roztwór po przefiltrowaniu był klarowny, wbiłem w żyłkę na stopie i po chwili aż taka duża kulka mi się zrobiła, no to przycisnąłem trochę wypłynęło a reszta się wchłonęła
I teraz pytanie czy nie podałem sobie tego podskórnie
Jest ciepło i przyjemnie w każdym razie. Jutro spróbuję jeszcze raz ale jest miło
Teraz jest dopiero pięknie
To jutro 100 walne
Przyjemność głównie fizyczna tutaj jest, taka rozkosz się rozchodzi po człowieku . No cudownie jest
koda się nie umywa
Chyba że to pierwsze 60 zmarnowałem po prostu jak podskórnie? i jutro starczy 50 w żyłkę
Jeszcze pomyślę ale jest pięknie
07 lipca 2021Marcins96 pisze:Poszło jakieś 60-70 mg jest mega przyjemnie ale to jeszcze nie to chyba. Pewnie 100 bym musiał jebnac07 lipca 2021sclero2014 pisze:No wlasnie Oxy brałeś tylko P.O i donosowo to calkiem co innego niż IV .. przy IV jest nieco inny profil działania, Majka IV ma mocne wejście.. jeśli chodzi o twoją dawkę wolałabym byś został przy 50mg bo uwierz lepiej by było " słabo " niż miało się zakończyć depresją oddechową i pogotowiem itp .. ale zrobisz jak uważasz twój wybór.. do do Oxy IV wydaję mi się że oksy jakoś ma inne działanie jest euforia.. ale Oxy dawni nie pukałem więc wiecej się nie wypowiem ..07 lipca 2021Marcins96 pisze:
W tym temacie zdania są podzielone, wiele osób uważa że majka iv=największa euforia . Tyle samo zwolenników oxy, ale oxy brałem duże dawki i po i donosowo i się mega zawiodłem to chciałem teraz Majkę iv spróbować
Zresztą nie wiem czy dobrze to wykonałem. Roztwór po przefiltrowaniu był klarowny, wbiłem w żyłkę na stopie i po chwili aż taka duża kulka mi się zrobiła, no to przycisnąłem trochę wypłynęło a reszta się wchłonęła
I teraz pytanie czy nie podałem sobie tego podskórnie![]()
Jest ciepło i przyjemnie w każdym razie. Jutro spróbuję jeszcze raz ale jest miło![]()
07 lipca 2021ema112 pisze: roztwor podany podskornie tez sie wchlonie, wiec nie jest zmarnowany w doslownym sensie, ale wjazdu z tego nie ma i zawsze jest ryzyko powstania ropnia.
Co do profilu działania hmm na początku rozkosz fizyczna (czego przy kodzie nie ma) a potem profil działania identyko do kody
Pluszowa euforia taka. Mój ukochany stan po narko. Ale wiele to od kodeiny się nie różni jak na moje
Zaraz dołożę resztę za godzinkę albo dwie
I potem przerwa z tydzień, nie chce mi się ze skrętem leczyć więc jebne wszystko dziś zamiast wjebac się nawet w krótki ciąg
Po kodzie musze walić 4 dni z rzędu żeby był skręt, po jednym albo dwóch razach nigdy się nie pojawił
Tutaj pewnie będzie podobnie. W końcu loda też się metabolizuje do majki, więc większej różnicy pewnie nie będzie
Fuzja - 909
Poszła cała reszta i jest zajebiście ale czuję że mógłbym i 300 walnąć i przesady by nie było
koda jednak podbiła tolerke w chuj
Następna próba z oxy iv, porównamy
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.