Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 356 / 71 / 0
IMO lepiej zdrapywac otoczke niz zmywac, bo schodzi jak guma i mozna ja zrywac platami, ale to tez pewnie kwestia preferencji. jak zmywac, to juz chyba latwiej spirytusem.
jesli szukasz euforii a nie sedacji to powinienes wedlug mnie sprobowac oxy IV, majka moze cie rozczarowac.
  • 959 / 137 / 0
07 lipca 2021ema112 pisze:
IMO lepiej zdrapywac otoczke niz zmywac, bo schodzi jak guma i mozna ja zrywac platami, ale to tez pewnie kwestia preferencji. jak zmywac, to juz chyba latwiej spirytusem.
jesli szukasz euforii a nie sedacji to powinienes wedlug mnie sprobowac oxy IV, majka moze cie rozczarowac.
W tym temacie zdania są podzielone, wiele osób uważa że majka iv=największa euforia . Tyle samo zwolenników oxy, ale oxy brałem duże dawki i po i donosowo i się mega zawiodłem to chciałem teraz Majkę iv spróbować
Uwaga! Użytkownik Marcins96 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2814 / 367 / 0
07 lipca 2021Marcins96 pisze:
W tym temacie zdania są podzielone, wiele osób uważa że majka iv=największa euforia . Tyle samo zwolenników oxy, ale oxy brałem duże dawki i po i donosowo i się mega zawiodłem to chciałem teraz Majkę iv spróbować
No wlasnie Oxy brałeś tylko P.O i donosowo to calkiem co innego niż IV .. przy IV jest nieco inny profil działania, Majka IV ma mocne wejście.. jeśli chodzi o twoją dawkę wolałabym byś został przy 50mg bo uwierz lepiej by było " słabo " niż miało się zakończyć depresją oddechową i pogotowiem itp .. ale zrobisz jak uważasz twój wybór.. do do Oxy IV wydaję mi się że oksy jakoś ma inne działanie jest euforia.. ale Oxy dawni nie pukałem więc wiecej się nie wypowiem ..
  • 959 / 137 / 0
07 lipca 2021sclero2014 pisze:
No wlasnie Oxy brałeś tylko P.O i donosowo to calkiem co innego niż IV .. przy IV jest nieco inny profil działania, Majka IV ma mocne wejście.. jeśli chodzi o twoją dawkę wolałabym byś został przy 50mg bo uwierz lepiej by było " słabo " niż miało się zakończyć depresją oddechową i pogotowiem itp .. ale zrobisz jak uważasz twój wybór.. do do Oxy IV wydaję mi się że oksy jakoś ma inne działanie jest euforia.. ale Oxy dawni nie pukałem więc wiecej się nie wypowiem ..
Poszło jakieś 60-70 mg jest mega przyjemnie ale to jeszcze nie to chyba. Pewnie 100 bym musiał jebnac

Zresztą nie wiem czy dobrze to wykonałem. Roztwór po przefiltrowaniu był klarowny, wbiłem w żyłkę na stopie i po chwili aż taka duża kulka mi się zrobiła, no to przycisnąłem trochę wypłynęło a reszta się wchłonęła

I teraz pytanie czy nie podałem sobie tego podskórnie %-D

Jest ciepło i przyjemnie w każdym razie. Jutro spróbuję jeszcze raz ale jest miło :korposzczur:
Uwaga! Użytkownik Marcins96 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 482 / 96 / 0
Podałeś podskórnie. Musi krew sama wpłynąć do igły, wtedy wiesz ze jesteś w żyle. Nie pukaj gdy nie ma krwi w kontrolce! Możesz zawsze odciągnąć trochę jak się wbijesz żeby być pewny że krew wpływa i jesteś w żyle. Jak się pojawia kulka to poszło podskórnie. Obejrzyj sobie na YouTube coś w stylu "how to inject heroin" Tam bedzie pokazane jak wbijać się w żyłę.
  • 959 / 137 / 0
Dobra dołożyłem jeszcze 40 teraz już na pewno żyłka wszystko jak po maśle, nie było kulki.

Teraz jest dopiero pięknie :*

To jutro 100 walne %-D

Przyjemność głównie fizyczna tutaj jest, taka rozkosz się rozchodzi po człowieku . No cudownie jest :korposzczur:

koda się nie umywa

Chyba że to pierwsze 60 zmarnowałem po prostu jak podskórnie? i jutro starczy 50 w żyłkę

Jeszcze pomyślę ale jest pięknie :* :*
  • 2814 / 367 / 0
07 lipca 2021sclero2014 pisze:

Poszło jakieś 60-70 mg jest mega przyjemnie ale to jeszcze nie to chyba. Pewnie 100 bym musiał jebnac

Zresztą nie wiem czy dobrze to wykonałem. Roztwór po przefiltrowaniu był klarowny, wbiłem w żyłkę na stopie i po chwili aż taka duża kulka mi się zrobiła, no to przycisnąłem trochę wypłynęło a reszta się wchłonęła

I teraz pytanie czy nie podałem sobie tego podskórnie %-D

Jest ciepło i przyjemnie w każdym razie. Jutro spróbuję jeszcze raz ale jest miło :korposzczur:
Jeśli przy podaniu zrobiła się taka duża kulka jak to nazwałeś to prawdapodobnie część roztworu poszła podskórnie . Nie sprawdzałeś jak sie wkułeś czy jesteś w żyłe ? Jak się wkujesz to odciągasz tłoczek i jesli do strzykawki wpłynie ciemna krew to jesteś w żyłe i wtedy możesz śmiało podawać.. przy roztorze robionym z mst czesto przy podoawaniu może być tak że zapcha się igła wtedy ponownie odciągasz tłoczek sprawdzasz czy jesteś w żyłe jesli tak to dalej podajesz .
  • 356 / 71 / 0
roztwor podany podskornie tez sie wchlonie, wiec nie jest zmarnowany w doslownym sensie, ale wjazdu z tego nie ma i zawsze jest ryzyko powstania ropnia.
  • 959 / 137 / 0
roztwor podany podskornie tez sie wchlonie, wiec nie jest zmarnowany w doslownym sensie, ale wjazdu z tego nie ma i zawsze jest ryzyko powstania ropnia.
W takim razie pewnie musiałbym podać ze 150 mg bo czuję niedosyt ale tolerka na ponad gram kody więc rzeczywiście dość życzeniowy pomysł z tymi czterema dniami po 50mg %-D pewnie jebne jeszcze to 90mg co mi zostało zaraz bo nie czuje aż tak mocnej fazy

Co do profilu działania hmm na początku rozkosz fizyczna (czego przy kodzie nie ma) a potem profil działania identyko do kody

Pluszowa euforia taka. Mój ukochany stan po narko. Ale wiele to od kodeiny się nie różni jak na moje

Zaraz dołożę resztę za godzinkę albo dwie

I potem przerwa z tydzień, nie chce mi się ze skrętem leczyć więc jebne wszystko dziś zamiast wjebac się nawet w krótki ciąg

Po kodzie musze walić 4 dni z rzędu żeby był skręt, po jednym albo dwóch razach nigdy się nie pojawił

Tutaj pewnie będzie podobnie. W końcu loda też się metabolizuje do majki, więc większej różnicy pewnie nie będzie

Fuzja - 909

Poszła cała reszta i jest zajebiście ale czuję że mógłbym i 300 walnąć i przesady by nie było

koda jednak podbiła tolerke w chuj

Następna próba z oxy iv, porównamy
  • 482 / 96 / 0
Bez przesady. Ja jak ze 100mg skoczyłem od razu do 200 to aż wstać nie mogłem tak mocno było.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.