01 lipca 2021komasakaxd pisze: Brali też inni i takich skutków ubocznych nie mają. To raczej był dosyć dobry mef, a nie jakieś gówno.
Przychodzę tutaj z zapytaniem o nosek. Od niedawna (2 miesiące) użytkuję sobie 4mmc i tu nasuwa się pytanie.
Zawsze zarzucam na prawą stronę noska, może raz czy dwa spróbowałem lewą i chcialem spytać czy właśnie 4mmc niesie jakies ogromne spustoszenie tam w nosku i czy teraz na przykład przytyrać lewą?
To korzystając z okazji zadam drugie pytanie, czy jak mam usypaną jedną dawkę to czy podzielę to na 2 (tzn. na dwie dziurki zamiast jednej) uderzy tak samo mocno ?
Dziękuję i pozdrawiam
01 lipca 2021p420 pisze: przecież po mefedronie po godzienie od kreski idzie zasnąć i wstajesz
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Fuzja /d5
Dzisiaj mija równo trzeci tydzień od pierwszego i ostatniego razu, w którym próbowałem mefa. Po dwóch tygodniach ustały problemy z pikawą. Jak się skończyły problemy z serduchem ( po zrobieniu EKG jak wyszło dobre to samo mi przeszło czyli pewnie wkręta xD ) zaczęły się problemy ze wzrokiem. Poszedłem do okulisty i wszystkie badania oczu wyszły książkowo. Nie widzę, żadnych kresek, plamek, śniegów, ziaren itd. itp. Po prostu ciężej mi na czymś skupić wzrok i mam bardzo lekkie, ale denerwujące zawroty głowy. Skierowania mam na echo serca (ale to chyba odpuszczę bo jest git z pikawą już) i do neurologa (wypisał okulista bo z wywiadu, który miał nie znalazł u mnie nic złego). W zasadzie nie wiem czy dalej czekać czy działać :D
Nazwa mefedron jest tak sama popularna jak w USA Molly.
Jest tak sama potoczna jak u nas tzw krysztal. To tak naprawdę może byc każda substancja nep hexen cmc eutylon itp.
Jeżeli macie banie więcej jak 2 h i nie umiecie zasnąć to nie 4mmc.
Jeżeli macie w zbitym krysztale nie w takich większych lub mniejszych igiełkach lub w białym trochę przypominającym 3mmc .
Zdjęcia poglądowe od kolegów z Rosji 2 bardzo ważnych vectorów na tamten rynek. Czytosc udokumentowana przez nich 99%
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.