Więcej informacji: Mak lekarski w Narkopedii [H]yperreala
https://ibb.co/fxDSBBV
A jak tam u was?
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
Z koloru i liści to będą te? Dziko pod budową znalazłem.
Kiedyś na działkach nazbierałem podobnych, kształtne, okrągłe główki z wyraźnym pierścieniem u góry.
"Rutyna to rzecz zgubna "
W tym papierze mozecie znalezc informacje jak cechy morfologiczne maja sie do mocy itd.
Production of morphine and variability of significant
characters of Papaver somniferum L.
"Rutyna to rzecz zgubna "
5 sztuk to troche malo. Nawet bez tolerancji.
Warto poczekac te pare dni chociaz az zrzuca platki.
I wrzuc zdjecia makowek jak bedziesz mogl :)
Nigdy wcześniej nie miałem z tym doczynienia, poczuje coś w ogóle z tego?
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki
Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.