Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
Zablokowany
  • 231 / 41 / 0
@halohela Jak dla mnie to mega creepy. Zakochany psychopata, nie brzmi za dobrze. :P Wybacz, ale nie nazwałabym go nieszkodliwym ćpunkiem po Twoich opowieściach, no ale zakładam, że wiesz co robisz. %-D
Uwaga! Użytkownik Ratnehap jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 641 / 98 / 0
Jak dla mnie panna po prostu chciała seksu i tyle. Teraz szuka wytłumaczenia.
  • 347 / 74 / 0
Ja się zastanawiam czy to nie jest jakiś troll bo nie mogę uwierzyć w to co czytam.
Onanizował się przy tobie niejawnie A ty go przyłapałaś bo twój ex też tak robił? Strasznie jebie fejkiem albo ty jesteś za przeproszeniem popierdolona ze cie to kręci
  • 3577 / 582 / 1
To fejk. Nikt nie dorzuca niczego do wody tylko do napojów ze smakiem, bo w wodzie da się wyczuć. Dla mnie eot
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 268 / 37 / 0
autorko tematu najlepszym rozwiazaniem bedzie zakup w aptece testu do wykrywania narkotykow w moczu, a jesli bardzo ci zalezy i masz zbyt duzo kasy to dokladniejsze badania mozesz zrobic w labolatorium, ewentualnie isc na policje co nie jest glupim pomyslem w takiej sytuacji
Uwaga! Użytkownik nawachajka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4603 / 2210 / 1
Myślę, że już zbyt dużo minęło, by w moczu jeszcze były elektrolity na tyle silne by coś wykazało. Inna sprawa, czy zwykły test apteczny wykryje akurat to, co jej podano. To nie wygląda na "zwykły" narkotyk. Przynajmniej ja nie znam żadnego o takim profilu działania i takim tempie działania. Jak znasz taki, to podziel się z nami opinią.

@halohela
https://www.amazon.com/TRUE-Love-MEO-ES ... TJOG&psc=1

Tutaj masz na ogólnie dostępnym portalu. Zwróć uwagę na cena/objętość. A to są akurat jedne ze słabszych.

https://www.amazon.com/Pheromones-Compl ... uty&sr=1-3

Tutaj cały "system". Powtarzam, to są relatywnie tanie preparaty, choć już działające. W Polsce za 15 gramów surowca (do sporządzenia około 60ml preparatu w atomizerze) trzeba zapłacić około 1800PLN, ale działają w 100% skutecznie. Tzn kobieta zaczyna być aktywna seksualnie i bardzo podniecona. Nie gwarantują zaś, że prześpi się z osoba która ma na sobie ten zapach. Jak on jest obrzydliwy, to ona wybierze sobie inną osobę w okolicy. Także to nie działa tak jak na filmach. Niemniej samo działanie feromonów (koncentratów , nie perfum z alledrogo) sam kilka razy sprawdziłem i w pełni potwierdzam że działają. Dwa razy na pewno też byłem "celem" i w drugą stronę też jak najbardziej działają.
  • 268 / 37 / 0
wiem ze taki test moza wykryc tylko kilka glownych narotykow i powiedzmy 48h tylko... dlatego napisalem ze jak autorce zalezy to specjalistyczne badania lub policja bo narazie bardziej zalezy chyba reszcie hypkowiczow... :extasy:
Uwaga! Użytkownik nawachajka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1299 / 258 / 0
Dobry temat 😁😁

To zrób tak jeszcze z 2 razy z tą szklanką i zoba czy dosypie.
Wrócisz się znowu napić a tu chuj - czarna woda %-D

Na wiele rzeczy nie masz dowodów, a osądy walisz i to konkretne. Mówiłaś, że znasz się na dragach, ale aktualnie tylko THC?
  • 1877 / 194 / 0
Bez kitu, na początku sam bym nie wpadł na to, że to może być troll. Im dłużej czyta się wypowiedzi autorki, tym bardziej staje się to prawdopodobne xD

Ludzie radzą iść na policje, robić testy, kurwa, i co jeszcze? xD Może od razu typa w kajdany zakuć albo wpierdolić w dyby na rynku głównym %-D

Nie jestem seksistą, ale autorka świetnie pokazuje, ile często warte jest kobiece "wydaje mi się" xD

Fakt, że z tego co mówisz, typek nie umie w kobiety. Zakochać się po miesiącu, przedstawiać rodzicom, wyobrażać sobie nie wiadomo co. A tak, 95% oskarżeń wyssana z pizdy, może i nawet dosłownie. Już to widzę, żeby koleś wydawał 1800zł, żeby tylko zaliczyć. Zakładasz, że się wyprze. Może i tak, ale czy zasłużył sobie na brak twojego zaufania by twierdzić, że Cie okłamie? Zresztą, to nawet nie ma znaczenia. Jaraliście baty i się ruchaliście, na tym historia się kończy

Możesz dorobić sobie do tego jaką chcesz ideologie, wersje, usprawiedliwienie, wytłumaczenie, co nie znaczy, że pokrywa się z prawdą
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
  • 139 / 30 / 0
Jak dla mnie to całe "dosypanie do wody" to zwykła schiza od zbyt częstego jarania albo gównianego towaru. Może zwyczajnie joincik nie siadł.
A co się tyczy substancji w szklance, to na to jest bardzo proste wytłumaczenie - po prostu kolesiowi zmywarka nie domaga i nie zauważył że daje ci niedomytą szklankę.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Nasi sąsiedzi legalizują marihuanę. Do 100 gramów na własny użytek

Czechy przygotowują się do ważnych zmian w swoich przepisach dotyczących marihuany. Od 1 stycznia 2026 roku będzie tam legalne posiadanie do 100 gramów marihuany oraz uprawa do trzech roślin konopi na własny użytek. Dzięki temu, Czechy staną się drugim krajem w Unii Europejskiej, który zdecydował się na takie rozwiązania.

Mężczyźni z Teksasu skazani na więzienie. Podszyli się pod DEA, żeby ukraść narkotyki

Kary po kilka lat więzienia otrzymali mężczyźni z Teksasu, którzy podszywali się pod agentów DEA, próbując ukraść marihuanę z domu w południowym Oregonie. Celem było kilkaset funtów narkotyku. Kradzież została udaremniona przez interweniujących na miejscu policjantów.

Zaburzenia odżywiania: marihuana i psychodeliki pomagają skuteczniej niż konwencjonalne leki

Pionierskie badanie osób żyjących z zaburzeniami odżywiania wykazało, że marihuana i substancje psychodeliczne, takie jak grzyby czy LSD, najlepiej łagodzą objawy u respondentów, którzy leczyli się za pomocą leków bez recepty.