Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
Rób to na swoją odpowiedzialność.Nie powołuj się na ćpuńsko medyczne wypowiedzi tylko najlepiej zasięgnąć porady specjalisty np. farmaceuty.mówie serio.
pzdr.
puchatek pisze: nie umrzesz ] enzymy wątrobowe Aspat Alat w normie,stężenie moczniku,kreatyniny i innych mierałów pierdół w normie to wszystko będzie OK.ale bo ja nie wiem ile tego będziesz brał jak czytam ludzi którzy napierdalają 2g tramala dziennie no to jest to kosmos.wszystko możesz tylko z umiarem :-) .to jest moja prywatna opinia,nie jestem lekarzem więc nie traktuj tego co pisze jako całkowitą niezaprzeczalną prawdę.
Rób to na swoją odpowiedzialność.Nie powołuj się na ćpuńsko medyczne wypowiedzi tylko najlepiej zasięgnąć porady specjalisty np. farmaceuty.mówie serio.
pzdr.
Co dalej? Powiem ci, co dalej. Zamówię kilku czarnuchów, żeby tu przyszli popracowali nad nim z obcęgami i palnikiem. Słyszysz, co mówię, buraku? Jeszcze z tobą nie skończyłem! Zrobię ci z dupy jesień średniowiecza.
Z autopsji wiem, że opiaty/opiody + benzo to całkiem miła kombinacja (byle nie przesadzić z benzo).No a jeszcze jak planujesz do tego pić to może naprawdę nieźle Ci przypierdolić. Ja ostatnio wrzuciłem 450mg kody + 10mg zolpidemu + 1.5mg alprazolamu + 0.5 litra na dwóch.... rozkurwiło mnie w drobny mak
hehe,
Nie o to mi chodziło. Ja z mixami benzo+tram+alko jestem nieźle wprawiony. Chodziło tylko o ewentualne komplikacje z łączeniem wyżej wymienionych leków :)
benzodxm pisze: A ile tego wszystkiego wziales? Nie chce narobic sobie w przyszlosci podobnego problemu.
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD
Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.
Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii
Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.
Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG
Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.