Metodyka, przygotowanie, oraz logistyka gotowania, palenia, lub waporyzacji.
ODPOWIEDZ
  • 171 / 21 / 0
Po 2 tygodniach wapowania, zapaliłam dzisiaj z lufki No i klepnęło mnie naprawdę fajnie :)
  • 2876 / 266 / 0
palenie zioła odkurzanie dobrych stimów i oralnie reszta
  • 171 / 21 / 0
Po miesiącu vapowania, postanowiłam sprawdzić moc ABV. Nasypałam trochę do jogurtu. Było gorzkie, ale zjadłam wkurwiona ze na pewno żadnej fazy nie będzie. Wsiadłam na rower i pojechałam załatwiać sprawunki. Nie minęły 2 h ja poczułam ze jestem ostro spizgana :)
Jak dobrze ze nie pojechałam samochodem. Faza była naprawdę ostra i długa. Na pewno to powtórzę
  • 12630 / 2442 / 0
Ile dokładnie nasypałaś? (ile komór mniej więcej). Ja zawsze wyrzucam...
  • 171 / 21 / 0
17 czerwca 2021jezus_chytrus pisze:
Ile dokładnie nasypałaś? (ile komór mniej więcej). Ja zawsze wyrzucam...
Trudno powiedzieć, sypnelam na oko.
Wlasnie mam taki sam jogurt przed sobą, sprobuje załączyć zdjecie :)

Czy ktoś sie orientuje, czy ABV można mrozić?
Wymieszałam z jogurtem ale nie zjadłam bo mam wyrzuty sumienia, że ZNOWU to robię a przecież nie wyrzucę.
Zastanawiam się czy jak schowam ten jogurt do zamrażarki na później, to nie straci swoich wlasciwosci
Ostatnio zmieniony 30 czerwca 2021 przez Kpina, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 311 / 54 / 0
Nie powinien.

---------

Każdy jeden sposób konsumpcji, prócz kłucia i wlewania w dupsko. Ale najbardziej chyba jednak sniff 😉
Uwaga! Użytkownik syntheticFlesh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 171 / 21 / 0
30 czerwca 2021NiebieskiePtactwo pisze:
Każdy jeden sposób konsumpcji, prócz kłucia i wlewania w dupsko. Ale najbardziej chyba jednak sniff 😉
Ale to chyba nie marihuanę snifujesz?
  • 311 / 54 / 0
O widzisz, trafiłem nie wiadomo gdzie 😂

Ok. Skoro tak to wapowanie. Chociaż teraz poszło z fify 😉
Uwaga! Użytkownik syntheticFlesh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 171 / 21 / 0
30 czerwca 2021NiebieskiePtactwo pisze:
O widzisz, trafiłem nie wiadomo gdzie 😂

Ok. Skoro tak to wapowanie. Chociaż teraz poszło z fify 😉
Szkoda, bo już myslalam ze jest jakiś sposób doodbytniczej konsumpxji a ja go nie znam 😂
  • 311 / 54 / 0
Cholera wie, potrzeba matką wynalazku.
ODPOWIEDZ
Newsy
Rozbita grupa pseudokibiców zajmująca się przemytem narkotyków

Ponad 2,5 tony narkotyków mogło trafić na polski rynek dzięki działalności zorganizowanej grupy przestępczej wywodzącej się ze środowiska stołecznych pseudokibiców. Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji i Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Krajowej skutecznie uderzyli w struktury przestępcze, zatrzymując jej kluczowych członków.

Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych

Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.

Brazylijska roślina jurema preta skuteczna w walce z depresją.

Brazylijska roślina jurema preta, używana od wieków w rytuałach rdzennych mieszkańców, przyciąga uwagę naukowców jako możliwy środek w leczeniu depresji. Zawiera silnie działające DMT – psychodelik, który może przynieść szybką poprawę nastroju. Choć wyniki badań są obiecujące, eksperci podkreślają, że to nie jest lek dla każdego.