Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Bez porównań do giebla czy GHB. Traktujcie BDO jako oddzielną używkę- dlatego też opcje ankiety są tylko 2.
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
Mimo, że kiedyś nie wyobrażałem sobie życia bez giebla, to w czasach suszy na rynku wolałem nie polewać nic niż BDO. Jakim cudem ludzie chcą się tym truć? Nawet za darmo bym tego nie wziął.
Taka ankieta się przyda żeby ktoś przypadkiem się nie wpakował po przeczytaniu pierdów pana farmazona.
Pozdro
30 marca 2020justrelax pisze: na dniach będę wiedział czy substancja mi służy;)
Życie przemija raz dwa, szkoda czasu na brednie
W następnym tygodniu napiszę coś więcej.
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku
24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.