a powierzchnia okazuje się dnem głębi."
Stanisław Ignacy Witkiewicz
Nie znalazłem wersji w samym prochu. Znalazłem w najlepszej wersji 25g za 89zł. Nie udało mi się znaleźć większych opakowań a wiem, że czasami idzie dostać takie rzeczy o wiele taniej.
Z góry dzięki za odpowiedź.
Jest suplement o nazwie Citotrop - kosztuje 30zl i ma 30 tabletek - jedna ma 250mg więc wychodzi 15g w opakowaniu. Można kupić w aptece.
Nie cytujemy postów znajdujących się bezpośrednio nad naszym postem. - {owerfull}
300mg x 100 tabletek, Biorę dziennie 600-900mg z fenylopiracetamem 250mg + 250mg po 4h. Mocno podbija działanie racetamu, chyba zostanę przy takiej suplementacji. Nawet bez czuć samą cholinę, która pozwala mi szybciej zapamiętywać to co się uczę.
31 maja 2021Jedi11 pisze: @Morfeo
Jest suplement o nazwie Citotrop - kosztuje 30zl i ma 30 tabletek - jedna ma 250mg więc wychodzi 15g w opakowaniu. Można kupić w aptece.
Nie cytujemy postów znajdujących się bezpośrednio nad naszym postem. - {owerfull}
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Alkohol znika ze stacji paliw, a jednak... nadal tam będzie. To nie zakaz, a zmiana reguł
Czy alkohol zniknie ze stacji paliw? Na razie nic na to nie wskazuje. Napoje procentowe jedynie mogą przestać być widoczne, a chętni na taki asortyment wciąż będą mogli zrobić zakupy. Za tak zwaną sprzedażą bezwitrynową opowiada się branża paliwowa. Rozwiązanie to miałoby wpłynąć na ograniczenie zakupów impulsywnych i zmniejszyć społeczne koszty nadużywania alkoholu.
Młodzi dorośli piją więcej alkoholu, gdy łączą go z marihuaną
Nowe badania wskazują, że wśród młodych osób dorosłych sięgających zarówno po alkohol, jak i marihuanę, dni, w których używają obu substancji, wiążą się z wypiciem większej ilości drinków. To właśnie ta zwiększona ilość alkoholu jest kluczowym mechanizmem prowadzącym do bardziej negatywnych konsekwencji.
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych
Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.