Dział dostępny bez rejestracji, co umożliwia zgłoszenie problemu w przypadku utraty dostępu do własnego konta. Przed napisaniem postu prosimy o przeczytanie wcześniejszych zgłoszeń i rozwiązań problemów, aby uniknąć powtórek.

Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
ODPOWIEDZ
  • 0 / / 0
ledzeppelin2@safe-mail.net

Prbowalem odzyskiwać hasło i nic nie poszło. A cfelowski sejf mail usunął mi maile z Junka.
Tu ledzeppelin2 proszę o odzyskanie konta.
Pozdrawiam
  • 0 / / 0
Niech ktoś się zajmie moja sprawą
Nie pamiętam hasła do konta ledzeppelin2
Resetowanie nic nie daje a zawsze przychodził link aktywacyjny na ledzeppelin2@safe-mail.net :zombie:

Przeniosłem do właściwego tematu DexPL @surveilled @unknown @str88
  • 6 / / 0
Dzięki za zainteresowanie surv.
Pozdrawiam.
  • 2961 / 638 / 0
Witam, proszę o zmianę nicku na 'Vetulani44'.
dzieki.
  • 2897 / 619 / 10
@Vetulani44, załatwione.
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
dpaaktywacja
  • / / 0
witam
zapytałem się na to forum z 10 lat temu, ale, że nie mialem dostępu do różnych rzeczy i z racji tworzenia rodziny zaprzestałem korzystania z Forum.
Teraz mamy z żoną odrodzenie, a że nawet loginu nie pamiętam, bo wszytko pisałem w zeszycie, tak więc założyłem nowe konto, ale nie chce mi przyjść link aktywacyjny.

dpa
[niepotrzebne - surv]

Da się jakoś ręcznie aktywować konto??
  • 2897 / 619 / 10
@up aktywowałem ręcznie
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 15 / 7 / 0
Witam, nie mam dostępu do Hyde Park, wczoraj jeszcze było czy to jakiś błąd, czy zmiana jakiś zasad?
  • 6248 / 446 / 12
@sssangilima: Nastąpiła zmiana zasad → post3561674.html#p3561326
Przepaszamy za niedogodność. Aktualnie staramy się przenieść wartościowe wątki poza tamten dział.
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 27 / 4 / 0
Gdy jestem zalogowany nie mam dostępu do tej kategorii.

"Ta witryna jest nieosiągalna"

Po wylogowaniu wchodzi normalnie.
ODPOWIEDZ
Newsy
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii

Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.

Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot

Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.