Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 23 / 1 / 0
Przez ile dni i w jakich dawkach brać DXM, żeby się zmniejszyła tolerancja na benzo?
  • 121 / 5 / 0
@fafner110 DXM nie raczej nie zmniejszy tolerancji na benzodiazepiny.
  • 1 / / 0
^na pewno?
a wziecie DXM tego samego dnia przed braniem alpry moze podzialac w ten sposob, ze bedzie mozna zjesc jej mniej niz normalnie?
  • 3 / / 0
DXM różnie moze zadziałac roznym osobom musisz po prostu sprawdzić na sobie
  • 1152 / 230 / 7
28 lutego 2021o4 pisze:
godzinę po zjedzeniu połowy grejpfruta zjadlem 450mg DXM (popijane sokiem z 2 cytryn) + jedno nabicie bonga mj zaraz po DXM. następnego dnia całkowity reset tolerki na THC
28 lutego 2021ykb pisze:
nie wierzyłbym w takie rzeczy (...) jeśli była by to powszechan prawda to każdy by o tym wiedział i nikt by nie miał tolerancji na THC a tak nie jest.
A ja jestem w stanie uwierzyć w zwiększenie mocy THC na drugi dzień, ale
- jak celem jest tylko zbicie tolerki na THC to trochę słabo fundować sobie długiego i mocnego tripa na DXM
- DXM ma długi afterglow, to mógł być efekt SRI (zwiększenie poziomu serotoniny działa synergicznie z mj) no i dyso reset receptorów, pytanie czy kilka dni po DXM tolerka na THC nie wróci do pierwotnego poziomu
Życie to trip, więc dbaj o set&setting.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
  • 1345 / 148 / 8
przez 2 tygodnie stosować DXM 2 razy dziennie po jednej tabletce Acodinu ale nie brać innych rzeczy w tym czasie. odczekać dzień po takiej kuracji i tolerancja będzie obniżona.
Używaj @cbsz jeżeli chcesz bym odpisał

"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
  • 845 / 260 / 0
30 maja 2021hydroksy pisze:
A ja jestem w stanie uwierzyć w zwiększenie mocy THC na drugi dzień, ale
- jak celem jest tylko zbicie tolerki na THC to trochę słabo fundować sobie długiego i mocnego tripa na DXM
- DXM ma długi afterglow, to mógł być efekt SRI (zwiększenie poziomu serotoniny działa synergicznie z mj) no i dyso reset receptorów, pytanie czy kilka dni po DXM tolerka na THC nie wróci do pierwotnego poziomu
Im większa dawka dexa tym bardziej obniży tolerkę ale dawki na granicy 1 plateu też robią robotę. Kiedyś zjadłem z nudów wieczorem znalezione 90mg co starczyło tylko na tyle żebym do 6:00 rano nie potrafił zasnąć. Następnego dnia przyszedł do mnie kolega zajarać to ja już po jednym bongu musiałem spasować. Chyba nigdy wcześniej tak nie miałem że w połowie zdania ulatywało mi w ogóle co chcę powiedzieć.
Natomiast jeżeli mam palić podczas tripu to już jeden buch upierdala mnie monstrualnie.
23 października 2020Dualizm22 pisze:
CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
:halu:
  • 586 / 127 / 0
Dużo eksperymentowalem z badaniem DXM i branie mikrodawek (dla mnie do 90mg jednorazowo lub do 120 na dobe w dwoch dawkach przy czym druga wchodzi mocniej bo pierwsza zbija tolerke juz na DXM sama) zmniejsza tolerke na:
-kofeine
-amfetaminy
-tyrosyne (co mnie dziwi)
-nikotyne
-THC
-opioidy (kodeina, oksykodon, buprenorfina, tramal niebezpieczny mix)
-piracetam
-kurkume
-kakao
-gaba podobne (pregabalina, baclofen, alkohol)
-mozliwe że zamotanie od DXM wzmacnia uczucie klepniecia benzo ale nie mam pewności. Napewno benzo obniza samopoczucie day after DXM
-neuroleptyki rowniez wylaczaly dobry efekt antydepresyjny
  • 42 / 3 / 0
Czy DXM zmniejszy tolerancje na metylofenidat? I jeśli tak, to ile mg jest do tego potrzebne? Nie chcę mieć fazy z DXM, tylko żeby tolerka mi zeszła
  • 3251 / 359 / 2
No widzisz problem w tym ze wypadałoby mieć fazę. To z resztą nie jest takie proste. Na stimy nie wiem czy dex obniża. Lepiej odstawić a w tym czasie amisulpryd/sulpiryd w niskiej dawce, jakis agonista dopaminowy ewentualnie jak bromokryptyna i taka przerew 2 tyg, nie zaszkodi.
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok

Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.

Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.

Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia

Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.