Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
28 lutego 2021o4 pisze: godzinę po zjedzeniu połowy grejpfruta zjadlem 450mg DXM (popijane sokiem z 2 cytryn) + jedno nabicie bonga mj zaraz po DXM. następnego dnia całkowity reset tolerki na THC
28 lutego 2021ykb pisze: nie wierzyłbym w takie rzeczy (...) jeśli była by to powszechan prawda to każdy by o tym wiedział i nikt by nie miał tolerancji na THC a tak nie jest.
- jak celem jest tylko zbicie tolerki na THC to trochę słabo fundować sobie długiego i mocnego tripa na DXM
- DXM ma długi afterglow, to mógł być efekt SRI (zwiększenie poziomu serotoniny działa synergicznie z mj) no i dyso reset receptorów, pytanie czy kilka dni po DXM tolerka na THC nie wróci do pierwotnego poziomu
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
30 maja 2021hydroksy pisze: A ja jestem w stanie uwierzyć w zwiększenie mocy THC na drugi dzień, ale
- jak celem jest tylko zbicie tolerki na THC to trochę słabo fundować sobie długiego i mocnego tripa na DXM
- DXM ma długi afterglow, to mógł być efekt SRI (zwiększenie poziomu serotoniny działa synergicznie z mj) no i dyso reset receptorów, pytanie czy kilka dni po DXM tolerka na THC nie wróci do pierwotnego poziomu
Natomiast jeżeli mam palić podczas tripu to już jeden buch upierdala mnie monstrualnie.
23 października 2020Dualizm22 pisze: CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
-kofeine
-amfetaminy
-tyrosyne (co mnie dziwi)
-nikotyne
-THC
-opioidy (kodeina, oksykodon, buprenorfina, tramal niebezpieczny mix)
-piracetam
-kurkume
-kakao
-gaba podobne (pregabalina, baclofen, alkohol)
-mozliwe że zamotanie od DXM wzmacnia uczucie klepniecia benzo ale nie mam pewności. Napewno benzo obniza samopoczucie day after DXM
-neuroleptyki rowniez wylaczaly dobry efekt antydepresyjny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Wrocławianin hodował w domu grzybki halucynogenne. Policji tłumaczył, że to tylko pieczarki
Awantura domowa w jednym z mieszkań przy ulicy Popowickiej we Wrocławiu zakończyła się odkryciem nielegalnej hodowli i magazynu narkotyków. Policję wezwano z powodu kłótni między parą, jednak szybko okazało się, że 29-latek ukrywa w domu m.in. grzybki psychoaktywne. Policji mówił, że jest to "projekt" i że są to "pieczarki.
Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej
Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.