Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
trampek nie jest jakimś dobrym opiatem, np. nie zmniejsza źrenic. opium, opiaty zwykle kojarzą się z wąskimi źrenicami. Kiedyś tak bardzo chciałam trampusiem zbić źrenice właśnie do takiego stopnia i ni chu ja. Może ociupynke zmniejszyły ale to nie to. Jedyne co było blisko stanu z opio to w pewnym sensie "sedacja". Wyraźne sny i błogostan do słuchania muzyki. I trochę taki stan jakby było się w śnie ale to w pokaźnych dawkach przy niedużej tolerce.
Trochę się dziwie jak można 7 lat lecieć na tym środku, to nie feta czy mj. Fakt, działa całkiem fajnie, uspokajająco nawet na jakieś tam fobie i daje energie i skupienie na jednej rzeczy. Ale wątroba dostaje. Wtedy cienko z alko i tłustym jedzeniem. U mnie po 3-4 godzinach po przyjęciu, nie chciałam jeść.
Ma właśnie profil snri, mija 4 miesiąc po odstawce Tramalu, nie złamalem abstynencji wiec wenla chyba działa.
Na pewno podniosła mnie i dała napęd po odstawce.
Na tramca można i dłużej lecieć niż 7 lat
TRAMAL RETARD 50 - 0,05 G - 50 TABL. - STADA 0,05 G KAPS. KAPS.
4 x Box po 20 szt.
D.S. 1x1
Wydaje mi się, że jest tutaj błąd, bo nie ma 50 mg retard w opakowaniach po 20 szt. Czy apteka może mi np wydać 4 opakowania 50mg po 20 szt. nie retardów?
Sprawa wygląda następująco, 12 czerwca mam szczepienie na covid (pfizer), jestem uzależniony od tramadolu i przyjmuje codziennie około 300-600mg. I stąd wysuwa się pytanie czy są jakieś przeciwskazania żeby zaszczepić się podczaś fazy z tramca ? jeśli nie to czy będzie to bezpieczne na skręcie ?
Z góry dziękuje za odpowiedź u życzę długich noodów
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.
Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę
Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.